Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z kim ja mam się kontaktować ? Beata ma jaki nick ? Jeeju ja nic nie wiem!Zając z tego co ja kojarzę to ty masz dostęp. Trzeba kontaktować się na priv. Dużo dziewczyn zaczęło się odzywać regularnie a wtedy nie dlatego tak jest.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wyraziłam takową chęć wtedy i dooopaz tego co mi wiadomo dostęp do wątku zamkniętego miały dziewczyny które miały pond 100 postów lub trzeba było wyrazić chęć dostania się do takiego wątku . To było jakiś czas temu doszło wiele dziewczyn i dużo z nich dopiero teraz ma ponad 100 postów. Więc pewnie trzeba by było aktualizować dostęp ,tak to widzę , ale mogę się mylić .
Ja miałam to samo . [emoji4] może przed świętami Beata nie miała czasu i teraz na spokojnie się za to weźmie. [emoji4]mam taką nadzieję [emoji106]Ja wyraziłam takową chęć wtedy i dooopa![]()
Sprawdź czy nie masz wiadomości na priv.A jak sprawdzić dostęp ? [emoji6]
Chyba nie jest to napisane na stronie. Ja nie widzę, ale w sumie to jestem mało spostrzegawczaNo do 16 właśnie a ciekawe gdzie będą?
![]()