reklama

Czerwcowe mamy 2017

A do której pracujesz?
No do 16 właśnie a ciekawe gdzie będą?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Kempu spoko, rozumiem, choć nie do końca jest jasne dla mnie postępowanie moderatororki, każda z Nas udziela się na tyle na ile ma czas.
Bez komentarza.

Saulen trzymam kciuki żeby było ok.

Heda das radę i zajdzies wyżej niż 01.05

A jak mama która miała iść dzisiaj do szpitala w.celu dokładniejsze h badań, halo? Czytasz Nas?

Ja tam czuję się niefajnie... był temat odnośnie wątku zamkniętego i pisałam, że jestem zainteresowana, ale wieści nie było to pomyślałam, że jeszcze go nie ma. Moim zdaniem nie fair no, ale tutaj źle mi nie jest

7u223e3kwboc3bjp.png

z tego co mi wiadomo dostęp do wątku zamkniętego miały dziewczyny które miały pond 100 postów lub trzeba było wyrazić chęć dostania się do takiego wątku . To było jakiś czas temu doszło wiele dziewczyn i dużo z nich dopiero teraz ma ponad 100 postów. Więc pewnie trzeba by było aktualizować dostęp ,tak to widzę , ale mogę się mylić .

z tego co mi wiadomo dostęp do wątku zamkniętego miały dziewczyny które miały pond 100 postów lub trzeba było wyrazić chęć dostania się do takiego wątku . To było jakiś czas temu doszło wiele dziewczyn i dużo z nich dopiero teraz ma ponad 100 postów. Więc pewnie trzeba by było aktualizować dostęp ,tak to widzę , ale mogę się mylić .
Ja wyraziłam takową chęć wtedy i dooopa :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry