reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A do której pracujesz?
No do 16 właśnie a ciekawe gdzie będą?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Zając z tego co ja kojarzę to ty masz dostęp. Trzeba kontaktować się na priv. Dużo dziewczyn zaczęło się odzywać regularnie a wtedy nie dlatego tak jest.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale z kim ja mam się kontaktować ? Beata ma jaki nick ? Jeeju ja nic nie wiem! ;)

Możliwe żeby moje dziecko pływało zaraz pod pepkiem ?:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kempu spoko, rozumiem, choć nie do końca jest jasne dla mnie postępowanie moderatororki, każda z Nas udziela się na tyle na ile ma czas.
Bez komentarza.

Saulen trzymam kciuki żeby było ok.

Heda das radę i zajdzies wyżej niż 01.05

A jak mama która miała iść dzisiaj do szpitala w.celu dokładniejsze h badań, halo? Czytasz Nas?

Ja tam czuję się niefajnie... był temat odnośnie wątku zamkniętego i pisałam, że jestem zainteresowana, ale wieści nie było to pomyślałam, że jeszcze go nie ma. Moim zdaniem nie fair no, ale tutaj źle mi nie jest

7u223e3kwboc3bjp.png

z tego co mi wiadomo dostęp do wątku zamkniętego miały dziewczyny które miały pond 100 postów lub trzeba było wyrazić chęć dostania się do takiego wątku . To było jakiś czas temu doszło wiele dziewczyn i dużo z nich dopiero teraz ma ponad 100 postów. Więc pewnie trzeba by było aktualizować dostęp ,tak to widzę , ale mogę się mylić .

z tego co mi wiadomo dostęp do wątku zamkniętego miały dziewczyny które miały pond 100 postów lub trzeba było wyrazić chęć dostania się do takiego wątku . To było jakiś czas temu doszło wiele dziewczyn i dużo z nich dopiero teraz ma ponad 100 postów. Więc pewnie trzeba by było aktualizować dostęp ,tak to widzę , ale mogę się mylić .
Ja wyraziłam takową chęć wtedy i dooopa :p

reklama
Do góry