reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja również nie mam dostępu do zamkniętego pomimo zgłoszenia checi a tak swoją drogą to moderatorka Beata bardzo rzadko się ostatnio udziela i chyba zapomniała kto Ją wybrał :D no nic prosić się nie będę na bank :) dobrze że tu mamy siebie nadal :D

svchs65gg8talrm7.png
Udzielam się malo bo jestem chora... Dzisiaj wcale nie wstalam z lozka a od 2 tygodni mam straszne mdlosci i wymioty nawet w nocy ostatnio. Przepraszam :(

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Nie martw się będziemy tu i tu i wszędzie:)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama

0d1y3e3kgrmge34s.png
Ja jestem tu od połowy listopada i nie mam tysięcy postów na koncie. Napisz do beatki a uwzględni i ciebie. Dla mnie zamknięty wątek to taka odskocznią. Mało się tam dzieje więcej piszemy tutaj. Ja o swojej sytuacji nie chce pisać otwarcie bo Bóg wie kto to czyta.

Do góry