Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tutaj chodzi o 100 postow na czerwcowkach nie ogolnie na bbJak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.
![]()
Tu jest tak fajnie, że nigdzie nikt stąd na dlużej nie ucieknie [emoji6]Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.
![]()

A ja czuje tak około 1 cm pod pępkiem dosyć dosadne kopniaki. Wydaje mi się, że malutki jest ułożony w większości czasu tak właśnie jakby koło pępka miał nogi bo najmocniejsze ruchy tu są a po bokach i na dole dużo delikatniejsze.Suelen jejku trzymam kciuki, oby szybko przeszło plamienie i infekcja.
Zając mi się wydaje, ze to za wysoko na tym etapie- tuż pod pepkiem, aby czuć ruchy.

Nie, biodra mnie nie bolą. Dzis czułam takie ciągnięcie w podbrzuszu, ale po pracy położyłam się i jest dobrze :-)Dziewczyny czy Was tez bolą biodra ? Tak jakby koscie, w środku.ja siedze czy leżę to jest ok. A jak tylko wstaje i ide masakra taki tępy ból w biodrach. Nawet niewiem jak to nazwac. Z corka mialam problemy z biodrami , ale blizej końca ciąży sie zaczely.
![]()

Mnie bolą kiedy leżęDziewczyny czy Was tez bolą biodra ? Tak jakby koscie, w środku.ja siedze czy leżę to jest ok. A jak tylko wstaje i ide masakra taki tępy ból w biodrach. Nawet niewiem jak to nazwac. Z corka mialam problemy z biodrami , ale blizej końca ciąży sie zaczely.
![]()
Mnie w ciazy z córką bolały ,ale pod koniec ciąży. A teraz tak.wcześnieMnie bolą kiedy leżęw nocy mnie ten ból budzi i spac nie mogę. Kości w środku. Zawsze miałam słabe te biodra, ale w ciazy się jeszcze pogorszyły.