Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.Ja uważam ze kryterium 100 postów jest wporzadku to jest forum jak admin ma ocenić czy ktoś się udziela czy jest tu tylko na chwile wątek zamknięty jest po to żeby dziewczyny czyli my mogły poruszać tematy którymi nie chcą się dzielić z całym światem wiec jakieś kryterium powinni być wprowadzone . Nie ma się co oburzać tylko napisać do moderatorek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.
![]()
Rozladowuje ale tylko na troche. Chyba musze zwiększyć częstotliwość [emoji3]Albo bzykanko rozładuje napięcie ;-)
Byłoby super ja też bym się pisała może nie wrzucam postów co 5 minut ale jestem na forum kilka razy dziennieSprawdź czy nie masz wiadomości na priv.
Suelen ja też plamie na brązowo trochę ale puki to nie krew jest ok.
Dziewczyny spokojnie jutro napisze do Beaty i wszystkim się zajmiemy![]()
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom