reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przy infekcji raczej nie powinno byc brazowego śluzu. Ja z córką jak bylam w ciąży to czesto jakieś dziadostwo lapalam i nigdy moj śluz niebyl zabarwiony na brązowo. I tylko globulki mi przepisywał.
Teraz w ciąży mam czasami taki śluz podbrawiony ale to prawdopodobnie przez miesniaka ktorego mam. Podkrwawia czasami,

5djylbetecfse5n6.png
No mi się tez zdaje że to dziwny kolor. Ja bym się upewnila jednak u lekarza.
Ja po globuklach mam zazwyczaj na żółto podbarwiony. Albo mocno biały. Zalezy od kolory tabletki[emoji12]

reklama
Współczuję Wam tych infekcji. Wiem jakie potrafi to byc upierdliwe. Na studiach nie mogłam pozbyć się dziadostwa. Wracało jak bumerang po 2-3 tyg ciszy. Mimo leczenia równoległego partnera. Chyba 2 lata się męczyłam. W ciąży natomiast spokój. Nawet jak pessar miałam to wszyscy gadali uważaj zaraz cos załapiesz - ale na szczęście nic się nie przyplątało.

U mnie idylla. Cera, piękna, włosy piękne, humor znakomity , tryskam energią i dobrym humorem. 1 kg na plusie. Chyba 2 trymestr zagościł porządnie.
Co do ruchów to ja pierwsze smyrnięcia poczułam w 16 tc. Potem prawie tydzien ciszy. Od kilku dni czuję codziennie, ale o rożnych porach i w różnych sytuacjach więc ciezko mowić o regularności.

Zdrowia chorym, chęci zdrowym!

oar8pg4njiayxtbm.png

Justyna mnie też od razu dzidziol pukał od środka a nie myział. To napewno to[emoji3]

Umówiłam się na jutro do fryzjera. Muszę już obciąć te kłaki bo patrzyć nie mogę

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Kurde ja to muszę być głupia [emoji28]
Bo zgodnie z zasadą ze głupi ma szczęście to ja muszę byc debilką [emoji12] udało mi się wczoraj upolować na Olx fotelik x-landera z adapterami i folią [emoji4] do mojego wózka za..... 55 zeta [emoji2]odbiór osobisty 10 minut ode mnie [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png
Super sprawa. Ja kupie coś nowego jednak. Pierwsze i jak mi się zdaje ostatnie dziecko wiec będzie miało nowy wozeczek

reklama
cześć dziewczyny!
Spróbuję od nowa wciągnąć się w Wasz wątek chociaż tyle piszecie, że nie wyrabiam czytać j nie umiem nigdy się wbić w temat;)

Majka_km6 pisałaś o tych uplawach- ja tak miałam właśnie po stosunku, chociaż zaraz po to było mocno różowe a nawet czysta krew, przerazilosmy się ale na drugi dzień miałam wizytę i babka powiedziała, że wszystko w porządku i tak może się dziac. Ale stracha mialam.

A te infekcje u Was to jak się objawiają? Bo od jakiś 3 tygodni straszny dyskomfort czuję w dolnych partiach i nie wiem czy to może być jakaś bakteria, czy co? Wizytę mam 15go ale w De a jestem w Polsce i chyba nie dojadę na 15 wiec pójdę sobie tutaj prywatnie...

Anulka, gratki takiego udanego zakupu:)) ja wszystko mam po starszym synku, ma 1.5 roku to jeszcze nawet modne i z atestami,nie będziemy nic kupowac. No jakieś kocyki i pościele żeby drugie miało swoje;)

a co do ruchów to ja też odczuwam mizianie ale już coraz wyrazniejsze. No i strasznie mi brzuch przez święta urosl, aż się boję stanąć na wadze;))

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry