Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Justyna mnie też od razu dzidziol pukał od środka a nie myział. To napewno to[emoji3]
Umówiłam się na jutro do fryzjera. Muszę już obciąć te kłaki bo patrzyć nie mogę
![]()
Jak dla mnie fotelik 0-13 jest bardzo wazny... Dziecko choruje np i trzeba jechac do lekarza i wtedy biegac po znajomych i pozyczac? Uzywany maxi cosi mozna kupic za grosze... Jak policja zatrzyma do kontroli i bedziecie jechały z dzieckiem bez fotelika to mandacik od razu...
![]()
Dziewczyny a wy zamawiacie sobie położna, która po ok 20tc przychodzi do domu? U mnie w mieście to bardzo popularne , ale nie widzałam , żeby którąś z was o tym wspominała.
![]()
Ja właśnie nie lubię takich zwlaczy.
U nas dużo zależy od położnej- jedna chce pomóc a druga robi rewizje. Pamiętam jak położna przyszła po urodzeniu mojej siostry, sprawdzała warunki lokalowe, czy moja mama umie kąpać dziecko, jak przystawia je do piersi itd i wszystko notowała. Z drugiej strony to ma swoje plusy, bo jeśli dziecko jest w niewłaściwych warunkach to jest szybsza możliwość reakcji.
![]()
Już dawno oddane [emoji23][emoji16] ale jeśli coś teraz dostanę co mi się nie podoba to szukaj kuriera [emoji23]Szczeze to ten baby shower troche mi zajezdza po amerykansku,ale z drugiej strony to nigdy nie bylam ,nigdy nie robilam ,wiec trudno mi powiedziec czy by mi sie spodobalo,ale pewnie tak no bo to przeciez imprezka dla dzidziusia.Emka jestes okropna! Oddawaj te ubranka i kocyki ja chetnie przyjme![]()
Moi niektorzy znajomi mowia ,ze czuja sie zaproszeni a ja w ogole zielona w temacie.Moze cos zro ie ,ale musze sie wyeduowac w temacie kiedy co i jak ,to zrobie sprawozdanie![]()