an93
Fanka BB :)
Tak do niej się zapisałamAn a Ty się zapisałam na połówkowe do mamy ginekolog ?
![]()
Szkoda tylko,że na ich stronie jest mało o sprzęcie jakim dysponują
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak do niej się zapisałamAn a Ty się zapisałam na połówkowe do mamy ginekolog ?
![]()
ja jak wrócę to będzie porządek w domu na na stole w wazonie będzie bukiet kwiatówwiem bo zawsze tak robił jak latałam sama do polski na kilka dni , wracałam to zawsze na chacie błysk i kwiaty w wazonie czekały .
Ja rodze w najblizszym szpitalu w powiecie no ale to 40 jednakJa się właśnie zastanawiam jak to będzie z ta położna bo rodzę w innym mieście niż mieszkam.
Co do fotelika to ostatnio szukałam używanych na olx z maxi cosi są bardzo ładne zadbane za 130 zł wiec cena OK i na taki właśnie postawimy .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dziewczyny a co ze mną [emoji23][emoji23] ja nie chodzę do internisty [emoji23][emoji23]Ja rodze w najblizszym szpitalu w powiecie no ale to 40 jednakpolozna przysyla przychodnia w ktorej jestes zapisana do internisty
![]()
![]()
Sam mnie przyzwyczaił mnie do kwiatów , więc jak ich nie będzie to będzie foch jakich małoPamiętaj, że poród to emocje dla ojca rownież i wtedy zapominają o najprostszych rzeczach. Mój miał mi przynieść kapcie a przyniósł sandały. I tak rodziłam w skórzanych sandałkach - które non stop mi spadały, bo ja nie miała siły ich zapiąć - a jemu się trzęsły ręce.
Szczęściara...u mnie będzie nieposcielone łóżko i oelno okruszkow i nóż na blacie bo robił kanapkę 3 godziny temu i może za kolejne 3 znów mu się zechceja jak wrócę to będzie porządek w domu na na stole w wazonie będzie bukiet kwiatówwiem bo zawsze tak robił jak latałam sama do polski na kilka dni , wracałam to zawsze na chacie błysk i kwiaty w wazonie czekały .
Tak na przeciwko mojego blokuTak do niej się zapisałamz tym,że bliżej mi było do Boramedu,ale tam w ogóle już na długi czas nie było terminów i ostatecznie idę do Zieniewicz Medical- o ile dobrze pamiętam to było koło Ciebie
Szkoda tylko,że na ich stronie jest mało o sprzęcie jakim dysponują
Ja rodze w najblizszym szpitalu w powiecie no ale to 40 jednakpolozna przysyla przychodnia w ktorej jestes zapisana do internisty
![]()
![]()