reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Daktyl jeśli chodzi o Głąbowskiego to u niego zaczynałam diagnostykę, ale później miałam wrażenie,że chciał wyciągnąć ode mnie jak najwięcej kasy i zwlekał z wywołaniem owulacji . Wychodziłam od niego zdołowana , zamiast pozytywnie nastawiona . Posłuchałam mojej endokrynolog, która też przyjmuje w Medicoverze i zmieniłam na dr.Brelika i bam za pierwszym razem udało się ! Dakty można powiedzieć,że się musimy gdzieś sporo mijać :szok:

reklama
Natalia oczywiście że jest i będzie dobrze. Nie martw się na zapas. Ja też byłam 9 dni na antybiotyku ale lepsze to niż miały by bakterie robić spustoszenie. Rozumiem Cie, ale pamiętaj. Pozytywne myślenie włączamy.

Biedronka chyba tak ;-)
Ja Głąba uwielbiam i nigdy tak o nim nie pomyślałam wręcz przeciwnie odwlekal badania bo kasa, a ja się wkurzalam że działa jak powolna pipa. I sama wymuszalam. Za to co do dr. Brelika doprowadził mnie kiedyś do stanu histerii więc, wiesz jak jest ;-)

Dzięki dziewczyny już się ogarniam [emoji16][emoji8]

w4sqskjo5hsjfnhu.png

Daktyl no widzisz tak właśnie jest,byle dzieciaczki były zdrowe :-) Jeśli chodzi o panikarstwo to ze mną jest problem,a dr Brelik zawsze mnie uspokaia :-) Może się kiedyś w Medicoverze spotkamy :p Daktyl na kiedy masz termin?

oar8ugpjafqeooh5.png

Dziewczyny jak to jest z tymi ruchami. Jestem w połowie 19 tc i czasami czuję takie delikatne pykanie w środku albo lekkie smyranie jak przyłożę rękę do brzucha ale nie mam pewności że to moja dzidzia a nie wspominane wcześniej "wewnętrzne cibąki". Na tym etapie myślałam że dostanę porządnego kopniaka a tu cisza. Napiszcie proszę jak to wygląda z waszego doświadczenia.

Biedronka a mnie Glabowski, po badaniu zawsze "piątkę" przybijamy ;-)
Jestem jego wieloletnią pacjentka i kiedyś mi nawet powiedział że on inaczej patrzy na mnie przez ten pryzmat "wspólnych" lat, dużo przeszliśmy z mężem a on zawsze stał z boku mnie ściskal w największej tragedii a męża trzymał za ramię....
Częściej jestem w Vitro.
Termin mam na 21.06

Mamy taki sam termin!!!! Super :-) a to całkiem zmienia postać rzeczy,bo to długaa znajomość:-) Wiesz ja byłam jego nową pacjentką. Jednak jestem mu wdzięczna,że położył mnie do szpitala i zaczął porządną diagnostykę.

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Dziewczyny pocieszcie mnie! [emoji24] brałam tą hydroksyzyne dzisiaj w szpitalu po przyjęciu dozylnie i dwie tabletki jedna rano i wieczorem i niby lekarz mówił że jest ona bezpieczna ale wiecie jak jest

w4sqskjo5hsjfnhu.png
Oczywiście że bedzie dobrze! Lekarze wiedzą co robią, ja na poczatku ciąży bralam antybiotyk i tez mialam obawy, ale leprzy antybiotyk niż choroba i powklania po niej.

5djylbetecfse5n6.png

Do góry