Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj mi strasznie szybko leci ten czas. Moze dlatego że pracuje ,a i po pracy duzo sie dzieje. A i moje myśli chyba bardziej skupione są na Kornelce niż jak narazie na bobasie w brzuchu,Ja mam to samo. Z resztą szybko się denerwuje a jak by mi ktoś zaczął awanturę robić to chyba bym go udusiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem jak wam , ale mi się jakoś dłuży ta ciąża. Nie mogę się doczekać tego czerwca [emoji23] teraz żyje tylko myślą na następne prenatalne 31 stycznia [emoji6][emoji6]
Nie [emoji4] mnie dopadła mania kupowania i powoli zaczynam mieć problem, Bo już prawie wszystko mam [emoji21] i co ja będę kupować do maja?Powiem Wam,że dla mnie ta ciąża ciągle jest taka nierealna, pewnie jak poczuje regularne ruchy to się zmieniwczoraj byłam w sklepie i chciałam coś kupić dla maluszka,ale w końcu nic nie wzięłam,bo z jednej strony czekam na potwierdzenie płci,a z drugiej ciągle się boję,że zapeszę...też tak macie?
W ciąży na studiach miałam super względyJa też studiowałam, super wspominam ten czas [emoji4] wszyscy mi pomagali fajna grupa tylko że ja zawsze wszystkiego się uczyłam na pamięć
Jak ja żałuję że nie umiałam ściągać jak to by mi życie ułatwiło
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie to tak średnio są wiarodajne i mają nie aktualne dane, np. na temat zoo. U mnie w szpitalu w 2016 wycofali a tam dalej jest , że zoo jest dostępne.Kurde; po wczorajszej wizycie na IP na Inflanckiej odpadł mi ten szpital na poród. ogólnie przy pierwszym porodzie też nie byłam zachwycona no ale jakoś inny szpital nie wchodził w grę. no i od wczoraj czytam i skłaniam się ku brodnowskiemu...
W ogóle na stronie rodzić po ludzku ca fajne rankingi szpitali.