jo83
Fanka BB :)
Też masz włosy na brzuchu ??? Jezuuuu jak dobrze myślałam że tylko mi nagle tak urosły! [emoji12] co prawda ja mam białe jasne nie widoczne dla obcych oczu ale jak spojrzę w łazience a tu taki sterczacy meszek.
![]()
Haha ja to samo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też masz włosy na brzuchu ??? Jezuuuu jak dobrze myślałam że tylko mi nagle tak urosły! [emoji12] co prawda ja mam białe jasne nie widoczne dla obcych oczu ale jak spojrzę w łazience a tu taki sterczacy meszek.
![]()
No tragedia a ja mam z natury bardzo ciemne i aż córka się mnie raz zapytała dlaczego mi włosy rosną na brzuchu, powiedziałam że to przez dzidzie [emoji23] zastanawiam się czy nie wziąć maszynki do golenia głowy i ich nie przyciąć [emoji23]Też masz włosy na brzuchu ??? Jezuuuu jak dobrze myślałam że tylko mi nagle tak urosły! [emoji12] co prawda ja mam białe jasne nie widoczne dla obcych oczu ale jak spojrzę w łazience a tu taki sterczacy meszek.
![]()
O nieeee będą twarde i kujace[emoji12] może spróbuj peseta?No tragedia a ja mam z natury bardzo ciemne i aż córka się mnie raz zapytała dlaczego mi włosy rosną na brzuchu, powiedziałam że to przez dzidzie [emoji23] zastanawiam się czy nie wziąć maszynki do golenia głowy i ich nie przyciąć [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O mg! Chyba bym umarła [emoji23] uwierz mi że to nie są pojedyncze włoskiO nieeee będą twarde i kujace[emoji12] może spróbuj peseta?
![]()
Hmmm no to chyba zostaje Ci krem... albo depilator [emoji33]O mg! Chyba bym umarła [emoji23] uwierz mi że to nie są pojedyncze włoski
Ja bym zaatakowała pęsetą[emoji16]Kurcze te kremy są do dooopy i chyba szkodzą. A może nozyczkami przykrucić... A teraz coś dla ludzi o mocnych nerwach, tadam [emoji23]
![]()