Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja zawsze miałam skurcze z krzyża i bardziej bolały mnie właśnie plecy niż brzuch. Ogólnie ból jest cykliczny i w pomiędzy wydaje się że wszystko jest ok. Ale teraz czuję nawet jak dół brzucha lekko się napina i też boli. Trwa to kilka sekund i z powrotem wszystko jest ok.
Hej. Mnie brzuch pobolewa od początku ciąży. praktycznie codziennie. lekarz twierdzi, że ten dyskomfort wynika z rozciągania więzadeł itp. Mogę brać nospe, ale nie biorę, bo ból nie jest taki mocny. Inna sprawa, że brzuch często mnie boli z powodu problemów żołądkowych -zaparcia, wzdęcia itp.Dlatego jem potrawy lekkie, w małych porcjach, a często. Na początku moja ciąża była zagrożona -szpital, leki, później leżenie w domu. Panikowałam z byle powodu. Teraz już przywykłam, że ciągle coś mnie boli. Jak nie plecy to brzuch albo głowa. Najważniejsze, aby zachować spokój i nie panikować. Stres nie jest najlepszym doradcą. Gdybym całą ciążę tak bardzo się przyjmowała jak przez pierwsze 3 miesiące, to chyba wykonczyłabym się nerwowo. Od niedawna mam zasadę, że dopóki nie usłyszę od lekarza, że jest źle, tzn. że jest dobrze![]()
Będziesz zadowolonaJuż dziewczynki zamówione za pobraniem :-) JupiOby się sprawdziły :-)
![]()
Nieee to u mnie rozmiarówka w porządku. Noszę 36 i mam 3 pary 36 i są w porządkuJa nie kupowałam,ale dostałam spodnie z h&m i mają strasznie zaniżoną rozmiarówke... u Was też tak było?
Dostałam rozm. 34 i z góry założyłam,że nie wejdę(zwykle spodnie kupuje 38),więc pojechałam wymienić. Przymierzyłam 36 i były ok,jeszcze z luzem,więc myśle jeszcze mi się przytyje to będą akurat. Teraz trochę je rozchodziłam i są za duże,wręcz spadają![]()
19+1 tylko martwi dziwi mnie to że tyle czasu to trwa.Majka, który u ciebie tydzień? Przepowiadające może już masz - u mnie początek 18tygodnia i też mam skurcze, w środę na wizycie koniecznie zapytam lekarza o to.
![]()
A właśnie propo rośniecia. Kupujecie już większe rozmiary ? Ja na razie z większych to tylko stanik. No i niektóre koszule muszę m. A tylek i uda dalej wchodzą w 36.No dokładnie, moje poczekają aż mi dupa urośnie.chociaż już teraz mała nie jest
![]()