Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Madzien straszne, współczuję, ale i cieszę się ze dała radę w tej sytuacji wszystkich uratować, tylko to się tak naprawdę liczy!
Gdzie ten wiatr macie? Wyglądam przez okno i u mnie ani gałązka nie drgnie. A mam zakaz wychodzenia przez smog :/ mąż wyjeżdża na dwa dni i zrobił nam zakupów na zapas
Ja też w pracy. Jak na złość tylko jeden pokoj tylko dzisiaj je sniadanie i jeszcze Pani nie zeszła a śniadanie do 10.30. ( pracuje w hotelu jako recepcjonistka i kelnerka sniadaniowa) oj, będzie mi sie do 14 dłużyło . Ale przynajmniej sobie Was poczytam. Zarejestrowalam sie w tej internetowej szkole rodzenia *spam* dla mnie jako pierworódki ciekawe tematy bardzo fajnie w formie filmikow ujęte. Zapisałam sie juz wczoraj tez do stacjonarnej od marca zaczynam wiec zobaczymy jak to będzie.
A ja wczoraj miałam takie spontaniczne USG, które trwało moze z minutę, ale zobaczyłam dzidziusia i widziałam, ze serducho pięknie bije od razu jestem spokojniejsza.
Aaa i juz teraz rozumiem co oznacza określenie "archaiczny sprzęt"
U Nas też zimno, zaprowadziła Syna do zerówki i biorę się za ogarniecie czegoś.
Tak swoją drogą jestem na zwolnieniu dopiero 2 tydzień a już kociokwiku dostaje z nudów- w piątek bez prosić lekarza żeby mi pozwolił wrócić do pracy... może się uda.