U
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Heheh takim jakim ja mam robione usg co miesiacA ja wczoraj miałam takie spontaniczne USG, które trwało moze z minutę, ale zobaczyłam dzidziusia i widziałam, ze serducho pięknie bijeod razu jestem spokojniejsza.
Aaa i juz teraz rozumiem co oznacza określenie "archaiczny sprzęt"![]()
Oj rozumiem.cie... moja pani doktor chciala wczoraj mi dac zwolnienie a ja ze nieHej. A ja od rana w pracy i powiem Wam ze chetnie bym zostala w domu. Od dwoch lat nie bylam na ani 1 dniu zwolnienia. Troche ze mnie pracoholiczkaale moj lekarz juz chce zebym poszla na zwolnienie bo jednak mam mega stersujaca prace. Boje sie co ja bede robic w domu
powodzenia dla wszystkich wizytujacych
![]()
W sensie kartoflaka ??? Taki ze boczkiem, sloninka i do piekarnika ? I z mlekiem do popicia ??? Jezuuu jak ja to uwielbiam ! A moj tata robi idealnego ! Narobilas mi ochoty [emoji14]
A widzisz kolejna nazwa tego samego dania. Tak taka zapiekanka z ziemniakami i jakimś boczkiem albo kiełbasa. Ja robie do tego sos czosnkowyW sensie kartoflaka ??? Taki ze boczkiem, sloninka i do piekarnika ? I z mlekiem do popicia ??? Jezuuu jak ja to uwielbiam ! A moj tata robi idealnego ! Narobilas mi ochoty [emoji14]
![]()