Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już po wizycie. Serduszko bijedzidzia się wierci. Lekarz sugeruje, że to jednak dziewczynka
tekst mojego męża, który liczy na syna " może ma po prostu malego i dlatego lekarz myśli, że to dziewczynka " ;p
Padlam [emoji23][emoji23][emoji23]Hahahaha to mój po wizycie w 12 tyg jak ten penis wygląda na usg jakby był dosłownie do kolan to chodził i wszystkim gadał, ze po tatusiu![]()
Faceci są chorzy
A wczoraj jak gadał z brzuchem to rzucił tekst w stylu "tylko mam nadzieję, ze nie jestes czarny"psychol
![]()
![]()
![]()
Już po wizycie. Serduszko bijedzidzia się wierci. Lekarz sugeruje, że to jednak dziewczynka
tekst mojego męża, który liczy na syna " może ma po prostu malego i dlatego lekarz myśli, że to dziewczynka " ;p
Zapraszam do Krakowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
U mnie dzisiaj makaron z pesto i łososiem , najszybszy obiad na świecie ale czekam na męża czyli gdzieś do 18
Zastanawiam się czy pomalować sobie paznokcie u stop już mam problem ze schylaniem i boje się ze potem nie będę umiała ich poprawićach te dylematy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też się zastanawiamDziewczyny skąd macie tyle Energi??
Ja niestety nie mam, nic mi się nie chce cały dzień mogłabym w poziomie spędzaćDziewczyny skąd macie tyle Energi??