Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.Nie znam OWU tej firmy bo dla Nas to zwykły direct. Ale jeśli dowiesz się nazwę produktu, ściągnę OWU i je przeczytam, by wiedzieć co i jak.
Poczytalam te wypowiedzi "że napewno nie wypłaca itd." a ja z doświadczenia wiem że wiele rzeczy jest do przejścia nawet jak ubezpieczyciel idzie w zapartego. I co ludzie mówią a jaka jest prawda to też drugorzędna sprawa.
Idąc tym tokiem myślenia, nigdy nie powinnam mieć odwagi podać lekarza do prokuratury o popełnienie błędu, bo przecież to osoba której będzie bronić firma w zakresie ubezpieczenia żeby nie wypłacić pieniędzy i kolos szpital który ma swoich prawników. A ja zaprzeproszeniem mam ich wszystkich w dupie i mam zamiar wygrać z tą suka i szpitalem też. Ale byłam na tyle cwana że otoczylam się prawnikami z innego miasta. I wiecie co?? Wygramy ta sprawę choćbym miała iść do tv to rozdmuchac, a jestem pewna ze nie jeden kanał by z chęcią się tym zajął.

Napisz w wątku z wizytami badaniami chyba Monya81 się tym zajmuje ale pewności nie mam.Do kogo pisac w sprawie aktualizacji tabeli? Nie mam pamięci do Nickow [emoji20]
![]()
Napisz w wątku z wizytami badaniami chyba Monya81 się tym zajmuje ale pewności nie mam.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Czasami jak czytam za jakie glupoty TU odrzucaja to rece opadaja. Trzeba byc twardym, nie dac sie i walczyc o swoje.Bellax o śmierć dziecka.
Saulen miło :-) ktoś z branży. Ja jestem zdania że z koniem kopać się jednak można ;-) Uwielbiam majątki i poniekąd czuje się dość mocno doinformowana. A poza tym jak nie wiem to siedzi kolomnie taki ciężki weteran w tych tematach ;-)
A poza tym nie oszukujmy się, albo jest coś w zakresie albo nie i jeszcze jedno każde słowo ma znaczenie, ale to można zgodnie na stres i bełkot w danym momencie ;-)

Nie mieli kredytu . To był dom po rodzicach męża mojej siostry .[emoji4]Dokladnie. Tylko ile uzerania jest.
Ja pracuje jako ksiegowa w T.U. nie malym na rynku
Ale tak jak pisze Daktyl na wszystko mozna napisac papier, odwolac sie, teraz pozostaje rzeczoznawaca i ocena centrum likwidacji szkod.
A oni maja kredyt na to? Sorry, ze pytam, ale wtedy glowny wlasciciel to bank.
![]()