Daktyl2016
Fanka BB :)
Monya chyba każda ma ochotę mieszkać w swoim i na swoim. A poza tym skoro coś jest w zakresie łaski nie robią. Jak zaczną wymyślać to zaczną się martwić co zrobić. Póki co nie warto bić piany!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiesz co ja mam bol brzucha dzis. Moze nie az tak jak na okres ale boli mnie z lewej i orawej strony tak jakby jajnik i podbrzusze a pozniej caly brzuch... jest jakis taki tkliwy... tylko ze ja mam wrazenie ze to okropne wzdecia od wczoraj...[emoji14]Bedzie dobrzepoczekajmy na ekspertyzy, rzeczoznawce i odpowiedz z TU.
Daktyl ja az tak nie mam do czynienia ze szkodami itp. Ja obsluguje ksiegowo agentow, ich rozliczenia, prowizje, polisy itp.
Zmieniajac temat... dziwnie cos z moim brzuchem. Lapie mnie ostry bol jak na okres i puszcza, przerwa i znow i tak juz z pare razy. Wzielam no spe i licze, ze przejdzie. Miala ktoras cos podobnego?
![]()
Mój to samo mi powiedział ostatnio . [emoji4]Mowilam dzisiaj swojemu lekarzowi o tych skurczach i wg niego to bardziej od jelit niż macica na tym etapie. U mnie by się mogło zgadzać bo gastryczne problemy nie są mi obce.
![]()
To pewnie i ja na to cierpieMowilam dzisiaj swojemu lekarzowi o tych skurczach i wg niego to bardziej od jelit niż macica na tym etapie. U mnie by się mogło zgadzać bo gastryczne problemy nie są mi obce.
![]()