Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bedziesz kontrolowala i wszystko bedzie w porzadku :* mala bedzie zdrowa jak rybaNo dobra [emoji4] już jestem
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]
![]()
Hej MonyaPrzecież Ty płeć juz znasz
![]()
Anulka musi byc dobrze!No dobra [emoji4] już jestem
Miałam bardzo dokładne połówkowe, Pani doktor zbadała wszystko[emoji4] no i tak jak już pisałam Junior okazał się być dziewczynką [emoji1] Emkaa pytasz w którym tyg stwierdzono chłopca- W żadnym [emoji28] po prostu przy posiadaniu dwóch córeczek powstała chęć posiadania synka [emoji6] Ale będzie dziewczynka i super [emoji28] trzeba się tylko trochę przestawić [emoji8] Podpaski to nam będą z Makro na paletach przywozić [emoji28]
A teraz tak na poważnie Pani doktor dopatrzyła się czegoś nas sercem i problemu z nerkami [emoji20] mam to sprawdzić u jakiegoś kardiologa i kontrolować nerki Małej. Kazała nie panikować bo może to tylko chwilowe i samo się unormuje Jestem więc dobrej myśli. Tyle o mnie. Dziękuję za wszystkie kciuki i gratki [emoji7]
Arya, Motylek, Judzia również gratuluję udanych wizyt [emoji179]
![]()

Ja biorę magnez co najmniej od 1,5miesiąca i na ostatniej wizycie gin podniósł mi dawkę do 4 tabletek dziennie. Z tym ze nie sprawdzał poziomu magnezu w ogóle tylko zalecił tak sam od siebie.Nie wiem co o tym myśleć. W kazdym razie magnez działa przeciwskórczowo i zalecany w ciąży.Anulka, Arya serdecznie gratuluje takich udanych wizyt
Suelen ja wczoraj pytałam moja gin, bo w zeszłym tygodniu miałam przez 2 dni taki incydent, ze bolal mnie brzuch jak na miesiaczke, mimo, ze już dawno miałam spokój z jakimkolwiek bólem brzucha. Gin mi powiedziała, ze to jeden z objawów obnizonego poziomu magnezu- i co się okazało, zrobiłam badanie poziomu magnezu i mam poniżej normy. Dlatego tez od wczoraj mam włączony magnez przez gin. A jesli chodzi o sam niedobór magnezu, to gin mi mówiła, ze często na naszym etapie już rozpoczyna się niedobór i należy po sprawdzeniu poziomu zacząć suplementacje. On także potem będzie wpływał na wyciszenie tzw. twardnienia macicy. Jak to wszystko mi wylumaczyla, to już poczułam się doinformowana i spokojna![]()
Może to dziąsło... ja mam podobnie z tym że mam zęby mądrości do usunięcia i czasem dają mi się we znaki i to się objawia promieniowaniem do gardła.