reklama

Czerwcowe mamy 2017

A Tak w ogole to dzień dobry :) piszecie o zębach, więc ja mam też w najbliższy wtorek wizytę u dentysty. Natomiast badanie połówkowe 1 lutego, więc w podobnym czasie jak wy :)

reklama
Kurde dziwi mnie ze ja mam tak dużo tego magnezu ... a tak z ciekawości ile jest magnezu w jednej twojej tabletce ?

Madzien spokojnie, Twój lekarz na pewno dobrze się zna i dobra dawkę Ci przepisał.

Załączniki

• Screenshot_2017-01-12-10-58-54-1.png
    Screenshot_2017-01-12-10-58-54-1.png
    13,4 KB · Wyświetleń: 87
Kochane ja już po wizycie :)
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke ❤❤
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca.:( Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...

Kochane ja już po wizycie :)
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke [emoji173][emoji173]
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca.:( Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...
Gratuluję wizyty. Co do leżenia to niestety musimy się słuchać lekarzy. Moze.podczas badania lekarz naruszył ci jakieś naczynka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry