Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde dziwi mnie ze ja mam tak dużo tego magnezu ... a tak z ciekawości ile jest magnezu w jednej twojej tabletce ?
Moja tabletka ma 48 jonów magnezu twoja 70. To twoja dawka dzienna 140. Moja 192 . To w sumie nie aż taka duża różnica [emoji4][emoji4] to już jestem spokojna [emoji8][emoji8][emoji8]Madzien spokojnie, Twój lekarz na pewno dobrze się zna i dobra dawkę Ci przepisał.
Gratuluję wizyty. Co do leżenia to niestety musimy się słuchać lekarzy. Moze.podczas badania lekarz naruszył ci jakieś naczynka?Kochane ja już po wizycie
Z tych dobrych wiadomości,to widziałam maluszka,serduszko ładnie bije i powiedziała,że widzi dziewczynke [emoji173][emoji173]
Z tych mniej dobrych to podczas badania na fotelu zaczęłam mocno krwawić,a do tej pory nic mi się takiego nie zdarzyło oprócz pobierania próbki do cytologii... i do tego dostałam nakaz leżenia +luteine dopochwowo,gdyż mam rozwarcie na opuszek palca.Co prawda szyjka długa i twarda,ale trochę się martwie ,bo bardzo dużo leże i nie wiem skąd to rozwarcie...