Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sama była zdziwiona i powiedziała że podczas badania czasami tak się zdarza. Pytała tylko czy krwawię po stosunku.Gratuluje udanych wizyt dziewczynki :*
An a lekarka cos Ci powiedziala dlaczego takie krwawienie się pojawilo?
![]()
A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02? Czy bede ostatnia
?
![]()
Dzień Dobry dziewczynki. Ja też w nocy nie spałam, też miałam jakieś bóle i twardnienie brzucha naczytałam się o skracających się szyjkach i dzisiaj na wszelki pojechałam do pierwszego lepszego gina z luxmedu. Zbadała mnie na fotelu, szyjka długa zamknięta takie skurcze mogą się zdarzać. Kazała mi zacząć czytać romanse zamiast głupot o szyjceJa magne B6 biorę 3 x po 2 tabletki, konsultowałam to z kilkoma gin i mówili że taka dawka jest ok.
Ale to chyba tylko liście maliny nie wskazane, ja piję tylko owocowe więc i malinowa też, jedna czy 2 dziennie.Dziewczyny pijecie herbaty owocowe o smaku malinowym? Gdzieś słyszałam, że to nie jest wskazane w ciąży ze względu na szyjkę macicy. Macie jakieś opinie w tej kwestii?![]()
Pije zwykla z sokiem malinowymDziewczyny pijecie herbaty owocowe o smaku malinowym? Gdzieś słyszałam, że to nie jest wskazane w ciąży ze względu na szyjkę macicy. Macie jakieś opinie w tej kwestii?![]()