Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślę sobie, że mi kobitki, to z definicji jakieś dziwne jesteśmy. Ja też mam dziś wolne i zamiast korzystać z tego czasu i sobie wypocząć jak należy to biegam, skaczę i wykorzystuję ten czas, bo kiedy indziej to wszystko nadgonić?Ja juz mam na dzisiaj wolne [emoji23] mieszkanie posprzątane. Obiad już prawie gotowy. Dziś kluski śląskie, rolada i kapusta [emoji23][emoji41]

A czy ktoras ma polowkowe kolo 10.02? Czy bede ostatnia
?
![]()
Cóż moge powiedzieć. Do łóżka i dużo odpoczywaj. Trzymam kciuki żeby szybko zapalenie puściło. Apap to paracetamol (?) więc również przeciwzapalnyNie wiem od czego zaczac.
Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.
Polecil isc do internisty bo tu bol jest tez glowy i uszu.
Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym![]()
![]()
Nie wiem od czego zaczac.
Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.
Polecil isc do internisty bo tu bol jest tez glowy i uszu.
Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym![]()
![]()