reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie wiem od czego zaczac.

Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.

Polecil isc do internisty bo tu bol jest tez glowy i uszu.

Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym :(
zostają Ci domowe sposoby ,szalik na szyje , pod kołdrę i jakieś płukanki gardła robić .Szałwia, rozmaryn może te na wodzie utlenionej , polecam też miód ,możesz kupić też tantum verde ja stosowałam w ciąży bardzo mi pomógł .

reklama
Nie wiem od czego zaczac.

Poszlam do dentysty, obejrzal, pukal, sprawdzil zimnem, dziasla sprawdzil mowi, ze wedlug niego nic. Mozna wiercic, ale mnie nic w jamie ustnej nie boli.

Polecil isc do internisty bo tu bol jest tez glowy i uszu.

Poszlam. Podobno mam zawalone gardlo, powiekszome migdalki i wezly za prawym uchem. A zaczyna juz lewa strona bolec i glowa na czubku. Lekarz uznal, ze mam jakis ciezki stan zapalny, ale on nic mi nie da bo to 19 tydzien i ciaza podwyzszonego ryzyka. Moge apap lykac. Wyszlam z niczym :(

Sulen tak mi przykro :( Kładź się do łożeczka i grzej się i kuruj kochana.

Gratuluję udanych wizyt! Ja mam swoją jutro po 18tej, połowkowe mam nadzieję że w końcu poznam płeć. :) któraś z was pisała że zostało jej 150 dni do porodu. Mnie juz 136 zostało :) ale też czas leci a co dopiero dowiedziałam się że jestem w ciąży haha mój mąż mówi że ma dość już moich humorow i emocji w ciąży bo twierdzi że ciągle bym gadała że się martwię czy z dzidziolem ok. To mu powiedziałam że jak by był pierwszy raz w ciąży to też by przeżywał :) jutro będę spokojniejsza :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Bellax pamiętam,że też pisałaś o rozwarciu. Powiedz mi,czy coś więcej lekarz Ci mówił o tym,bo ja z tych nerwów oczywiście nie dopytałam...zabronił Ci uprawiania sportów i współżycia??

Suelen pisałam wcześniej i dalej podtrzymuję - taki ból może być objawem chorych zatok - płucz sobie je dodatkowo - nie zaszkodzisz sobie, a warto. Ciepłe okłady na czoło, rozgrzać zatoki właśnie. Do tego płukanie gardła, mozesz się nacierać amolem, witaminaC, miód, i odpoczynek.

Bellax paracetamol nie ma działania przeciwzapalnego - takie ma np. ibuprofen

7u223e3kwboc3bjp.png

Bellax pamiętam,że też pisałaś o rozwarciu. Powiedz mi,czy coś więcej lekarz Ci mówił o tym,bo ja z tych nerwów oczywiście nie dopytałam...zabronił Ci uprawiania sportów i współżycia??
Ciepłych kąpieli, jacuzzi itp. masaży Dolnego odcinka kręgosłupa, nadmiernego masowania brzuszka ( moge normalnie smarować kremami 2 razy dziennie,czy trzymać rękę na brzuchu, ale mam nie masować go gdy nie ma potrzeby). Na basen popływać moge chodzić, na gimnastyke dla ciężarnych również. O współżyciu nie mówiła, ale ja zapomniałam zapytać, więc nie ryzykujemy zapytam sie 23.01 na wizycie.

w57vyx8dubspq12k.png

Ciepłych kąpieli, jacuzzi itp. masaży Dolnego odcinka kręgosłupa, nadmiernego masowania brzuszka ( moge normalnie smarować kremami 2 razy dziennie,czy trzymać rękę na brzuchu, ale mam nie masować go gdy nie ma potrzeby). Na basen popływać moge chodzić, na gimnastyke dla ciężarnych również. O współżyciu nie mówiła, ale ja zapomniałam zapytać, więc nie ryzykujemy zapytam sie 23.01 na wizycie.

w57vyx8dubspq12k.png
Dziękuję Ci bardzo.:) Z przytulankiem też nie będę ryzykować

reklama
Dziewczyny mam jeszcze takie głupie pytanie,ale jestem ciekawa Waszych opinii. Ogólnie dostałam nakaz oszczędzania się,leżenia itp a koleżanka zaprosiła mnie na kręgle jutro. Poszłybyście?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry