Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śpij póki możesz, nawet na zapas i sobie nie żałujU mnie bezsenność pojechałam o3 po męża bo miał spotkanie klasowe po latach wróciłam i nie umiałam spać, ostatnio tak mam coraz częściej, za to w dzień mogę spać i spać .
U nas śnieg topnieje bo plusowe temperatury przyszły .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie u nas tez na plusie temp. Obawiam sie ze zanim dokoncze obiad i nakarmie gada to nie bedzie z czego bawlawna ulepic...
Zaczelam robic ciasto z jablkami bo dziecie sobie zazyczylo i okazalo sie ze nie ma proszku so pieczenie....ma ktoras pozyczyć?
![]()
O kurcze troche daleko ze swietokrzyskiego...Śpij póki możesz, nawet na zapas i sobie nie żałuj![]()
Naszą pierwszą (w pełni) przespaną noc mieliśmy dopiero po 10 miesiącach od przyjścia Małej na Świat. Później do 2. roku życia wstawała 5-6. Teraz jak śpi do 7:30 uważam to za szaleństwo i uważam się za szczesliwego, wyspanego człowieka [emoji3]
Zapraszam, proszku do pieczenia u mnie nie brakuje. Ale nie wiem czy Ci do Gdyni po drodze
![]()
![]()
Do ciebie do lubelskiego to najchętniej do Rąblowa na narty[emoji7]To do mnie bliżej bo lubelskie [emoji12] ja też mam zapas przed ciążą piekłam jak szalona teraz nawet nie mam ochoty synowi torta zrobić
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom