reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale netto brutto? I czy noworodek się też wlicza?

m3sxyx8dzur8ghzn.png
tak to też jest członek rodziny;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Witam[emoji4]

Bellax zdrówka [emoji8]
Poczytałam Was Ale pobieżnie....
Od wczoraj prawie nie czuję Małej [emoji22] W samochodzie się przechyliłam tak szybko i poczułam bardzo duży ból po lewej stronie na wysokości linii pępka, tak jakby mi coś pękło. I od tamtej pory nie czuję kopniaków. Staram się nie zchizowac ale ale jednak trochę schizuje [emoji24] Pomóżcie plisss

16udskjopmtfyunf.png

Witam[emoji4]

Bellax zdrówka [emoji8]
Od wczoraj prawie nie czuję Małej [emoji22] W samochodzie się przechyliłam tak szybko i poczułam bardzo duży ból po lewej stronie na wysokości linii pępka, tak jakby mi coś pękło. I od tamtej pory nie czuję kopniaków. Staram się nie zchizowac ale ale jednak trochę schizuje [emoji24] Pomóżcie plisss

16udskjopmtfyunf.png
Na IP marsz a nie zamartwiac sie tu bo osiewiejesz!

reklama
Witam[emoji4]

Bellax zdrówka [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png
Mnie też często coś gdzieś zakuje mocno jak się nagle rusze, to pewnie zbieg okoliczności i dziecko akurat mniej aktywne.
Pojedź na ip niech zrobią ktg.
Właśnie na takie sytuacje kupiłam detektor tętna, sprawdzam i sie okazuje ze dzidzia ok tylko ja schizuje.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry