Bellax123!
Fanka BB :)
u mnie teżDziewczyny u mnie ruchy sa juz naprawde mocne.Wlasnie sobie leze i Blanka szaleje.Wieczorem odczuwam je najbardziej.Poza tym mam taka ochote na pomarancze ze szok.Musze zjesc codziennie przynajmniej jedną![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie teżDziewczyny u mnie ruchy sa juz naprawde mocne.Wlasnie sobie leze i Blanka szaleje.Wieczorem odczuwam je najbardziej.Poza tym mam taka ochote na pomarancze ze szok.Musze zjesc codziennie przynajmniej jedną![]()
Mamy, mamy. U mnie od początku ciąży, a już szczególnie w Norwegii mnie męczy.Czy Wy też macie uczucie zapchanego nosa??
Ja mialam tak w 1 ciazy, teraz juz naszczescie nie.Czy Wy też macie uczucie zapchanego nosa??
Czy Wy też macie uczucie zapchanego nosa??
Cały czas!Rano to sie budze z tak suchym gardłem ze pozniej przez caly dzien pije tyle wody jak nigdyCzy Wy też macie uczucie zapchanego nosa??
A w którym jesteś tc? Zjedz coś słodkiego i połuż się na plecach.Ja wiem ze mam tak że analizuje zbyt dużo bzdur ale dla mnie wszystko jest tak nowe że biorę pod uwagę wszystko. Bo czułam ruchy codziennie a teraz wczoraj były słabsze dziś wcale i oo.. Tym bardziej że czytałam kiedyś o kolizji pępowinowej ale nie wiem jak to jest dokładnie. Jestem straszna wiem..ale to dlatego że się martwię noo..