Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wydaje mi się, że odrobinkę. Jak leżę to jest w miarę ok . Narazie nie jest gorzej [emoji4] daje czas leką aż zaczną działać. Jak nie bd zmiany to na bank szpital. Nie bd ryzykować. [emoji4]Madzien czyli jakaś poprawa jest?
![]()
![]()
Najważniejsze że z dzieckiem wszytko ok. A reszta się pomału unormuje. Trzymam za was kciuki.Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.
Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
Pozdrawiam Was gorąco [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom