reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zoja trzymaj się tam, jak to mówią "jak nie urok to sraczka".
Oby szybko przeszło.

Jo ale hamstwo, trzeba uważać ja się kiedyś nacielam na płatne sms-y, na szczescie się szybko zorientowałam ale i tak byłam na siebie zła że się dałam zrobić i ze 20zł poszło.

U mnie raz brzuch stwardnial po seksie na szczęście szybko ustąpiło, bede teraz na konsultacji w srode to zapytam o to ginke.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
do dziewczyn które pisały o bolach kręgosłupa, polecam taping, jakiś tydzien temu tak zaczęły mnie bolec plecy ze ani wstać z lozka nie mogłam ani usiac o schyleniu sie to juz nie mowie, ale na szczęście u mamy w domu często przebywa rehabilitantka i akurat sie z nia spotkałam i tak od słowa do słowa wyszły te plecy. Okleila mnie wieczorem a rano kręgosłup zupełnie ok, zero bólu i tak mam do dzisiaj, wiec kto ma możliwość szczerze polecam:) mi to wydawało sie niewiarygodne żeby to pomogło, ale w sumie pomyślałam ze nie zaszkodzi, a naprawdę rewelacja i to praktycznie od razu różnica;)

powodzenia na wizytach:)

uffff nadrobiłam 20 stron :) Witam się niedzielnie gratuluję wizyt i poznania płci myślę ze chłopcy zdecydowanie są w większości ale to trzeba czekać na aktualizację tabelki żeby faktycznie sprawdzić :)
ja we wtorek również idę na połówkowe ktoś jeszcze 24 stycznia się wybiera?

svchs65gg8talrm7.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry