Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najlepiej całe na różowo żeby jednej od drugiej nie mozna bylo odróżnić [emoji36] no ludzie to mają pomysły.Przestań wariatkotakie uwagi puszcza się mimo uszu. Przygotuj się , bo po porodzie może być gorzej. Wtedy wszystkie specjalistki będa wiedziały w co masz ubierać swoje dziecko i kiedy jest głodne [emoji23][emoji38]
Pamiętam jak byłam z 10 miesięczna córka na placu zabaw, zalozyłam jej zieloną bluzkę, różowe buty i spodenki a babka na placu zabaw mówi:" jak ma na imię synek".. Ja: że to jest córeczka. A ona do mnie , że dziewczynkom nie zakłada się zielonych bluzek[emoji16]
![]()
Płacze drugi raz [emoji23][emoji16]
No taaak przecież zgryz będzie krzywy a dziecko przestanie ssać pierś , bo smoczek mu wystarczy [emoji16][emoji38]Trzeba na luzie do tego podejść. My jesteśmy matkami i instynktownie wiemy co najlepsze dla naszych dzieci. Nie dajmy się zwariować połowa tych rzeczy których niby nie wolno to zwykle zabobony. Tak jak to kupowanie wyprawki dla dziecka. Za chwilę się okaże że jesteśmy złymi matkami bo dajemy smoczek albo dlatego że go nie dajemy.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom