Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak dieta zachciankowa hehe nie no ogólnie to sama dużo więcej jem bardziej urozmaiconego jedzenia a pozostali razem ze mną. Dzieci mają ferie, mąż jeszcze na L4. Owoce, jogurty, warzywa, rybę też wypada chociaż raz w tygodniu. Dopiero teraz odczuwam jakie jedzenie jest drogie do tego dojdzie chemia i 300zł na jeden raz to już norma.A czemu tak? Jakaś zdrowa dieta?
Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
Nic a nic mi nie wiadomoZajączku powiedz mi,czy wiadomo Ci coś na temat obrazu 4d w tym Zieniewicz Medical?? bo na ich stronie w ogóle nic nie ma...
Wpisz w Google "Świadoma Mama warsztaty 26.01" i Cię przekieruje na ich stronę. Pewnie są jeszcze miejsca@Kempu buuuu nie wiedziałam o tych warsztatach a teraz i tak pewnie już miejsc nie ma
Jak coś wyczaicie jeszcze takiego to proszę piszcie tutaj, chętnie pójdę![]()
Nic a nic mi nie wiadomonie pytałam jak dzwoniłam ale jak chcesz mogę jutro po pracy wpaść i zapytać
![]()