Monya81
Fanka BB :)
jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
Ja na Agatową będę miała usg w 30 tc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
Bardzo mi przykro z powodu twojej mamy.[emoji22]Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
Dobra to jutro tam wpadnęjak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
No właśnie wiem,że tam mają super sprzęt i też b. dobrych specjalistówJa na Agatową będę miała usg w 30 tc
![]()
Wiesz co,jednak nie będę Ci zawracać głowy,bo napisałam do nich meilaDobra to jutro tam wpadnęco chcesz konkretnie wiedzieć ?
![]()
Dzięki za te słowaWitam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]
![]()

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/
Dlaczego tak? Miałaś nagle podwyższone czy coś? Ciągle się czepiaja :/ masakra jakaś z tym Zusem.Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/