Monya81
Fanka BB :)
jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
Ja na Agatową będę miała usg w 30 tc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
Bardzo mi przykro z powodu twojej mamy.[emoji22]Cześć dziewczyny dawno mnie nie było......wcześniej rzadko się odzywałam więc pewnie mnie nie kojarzycie [emoji6]. Koniec roku był dla mnie straszny dwa dni przed wigilią zmarła moja mama [emoji22] 16 lat chorowała na raka ale i tak wszystko było dla mnie szokiem. Zaczynam funkcjonować normalnie. Na pewno was nie nadrobię ale postaram ogarnąć trochę. Połówkowe mam 4 lutego.
Dobra to jutro tam wpadnęjak to nie problem to będę wdzięczna,bo nie mogę się dodzwonić ,a jestem ciekawa czy na dobrym sprzęcie pracująboo zapisałam się na Agatową awaryjnie i teraz mam dylemat gdzie iść
![]()
No właśnie wiem,że tam mają super sprzęt i też b. dobrych specjalistówJa na Agatową będę miała usg w 30 tc
![]()
Wiesz co,jednak nie będę Ci zawracać głowy,bo napisałam do nich meilaDobra to jutro tam wpadnęco chcesz konkretnie wiedzieć ?
![]()
Dzięki za te słowaWitam.
Rudziutka bardzo Ci współczuję trzymaj się Kochana [emoji9] Tulkam
Madzien fajnie że już jesteś w domku [emoji4] tylko postaraj się naprawdę oszczędzać [emoji6]
Anusiek wiem co czujesz ż Malutką- To jest trochę szok ale tak jak piszą dziewczyny- zakupy leczą duszę i ciało [emoji6] jak zobaczysz te śliczne sukienki to powinno Ci przejść [emoji38][emoji7]
![]()

Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/
Dlaczego tak? Miałaś nagle podwyższone czy coś? Ciągle się czepiaja :/ masakra jakaś z tym Zusem.Dziewczyny u mnie dzień nie zaczął się zbyt dobrze.Otrzymałam pismo z Zus-u o wszczeciu postępowania administracyjnego w sprawie mojego wynagrodzenia. Normalnie co za szuje...Ciśnienie mi skoczyło do 160. Żeby kobietę w ciąży gnębić to jest kur..a przegięcie:/