Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie na odwrót. Ale też z tydzień oswajałam się z myślą że to nie dziewczynka... wszyscy byli pewni że to będzie mała księżniczka i bardzo na to liczyli :/ a teraz już sobie nie wyobrażam że mogłabym nie mieć mojego synkaDzięki za te słowaJeszcze mi nie przeszło...za bardzo nastawiłam sie na chłopca
Zreszta myślę, że tym samym zaraziłam męża i choć mi tego nie okazał to pewnie też jest rozczarowany, że pierwsze dziecko to nie syn. Jeszcze mi moje głupie myślenie nie przeszło
Zamiast sie cieszyc to...ech okropna jestem
![]()
![]()
Mam nadzieję że nie. Już księgowa tam dzwoniła i kazali przynieść wszystkie papiery:umowę,badania lekarskie itd i mam nadzieję że będzie ok. Ale coś mi się wydaje że i tak do mnie przyjdą na osobistą kontrolę. Najpierw narzekają że dzieci się nie rodzą a jak już się rodzą to cię gnębią nie wiadomo z jakiego powodu. Byle tylko opóźnić płatność należnego wynagrodzenia.Mój tata z zwolnienie L4 z m-c listopad dopiero teraz otrzymał pieniądze i to nie całość kwoty.Caixa no coś Ty[emoji34] będą udowadniać że Ci się nie należy czy co?
![]()
Ja mam podobnie. Jak by mi ktoś kołka wbił w brzuchu na wylot. Lekarze obstawiają że to rozejście spojenia łonowego. Tu twierdzą że tak ma być a w Polsce będę dopiero za 2 tyg. U mnie po 3 dniach ostrych bóli trochę odpuściło, i miałam 2 dni spokoju aż do tej nocy. Dziś znowu się ruszyć nie mogę.
Hej dziewczyny
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok.
Wybaczcie, ze tak rzadko zaglądam ale dzieląc czas pomiędzy prace a dom najzwyczajniej mi brak czasu
Mam pytanie do obecnych już mamusiek
Czy któraś z Was miała wynik dodatni na GBS (czyli paciorkowiec)?
Ja tak samo dostalam podczas porodu. Tylko jak cos trzeba o tym pamietac i sie przypominacTak, ja miałam. Podczas porodu dostałam antybiotyk i po kłopocie
![]()
Kochana musisz powiedzieć to ginekolog. Bo mnie bolało podbrzusze i w sumie dalej boli i to wina macicy. Bez badania ciężko coś stwierdzić. A kiedy masz wizytę następna ? Masz twarde podbrzusze ?