Bellax123!
Fanka BB :)
Teraz to mnie nastraszyłaś... u nas w poniedziałek nie dało się zbadać. Jutro jadę na kolejne połówkowe... ale mam stresaNa ostatnim usg dziecko było źle ułożone u miał problem ze zbadniem.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz to mnie nastraszyłaś... u nas w poniedziałek nie dało się zbadać. Jutro jadę na kolejne połówkowe... ale mam stresaNa ostatnim usg dziecko było źle ułożone u miał problem ze zbadniem.
![]()
To jak akurat jest pewna na 1000% [emoji4] aż tak spuchnietych warg sromowych w kształcie kulek nie może być.Ja też niby ale podobno czasami dziewczynki maja tak opuchniete wargi sromowe że czasami można pomylić. A i podobno czasami pepowina się układa tak niefortunnie. Nie wiem jak to przy jakichś badaniach 3D czy tam 4D ale na zwykłych podobno się zdarzają pomyłki![]()
Nic nie mówił o lekach. A powinnam? I tak się przejdę do innego na konsultacje , ale ten mi nic nie mówił.Emkaa...leż , odpoczywaj. Bedzie dobrze. Lozysko samo z siebie się nie odkleja. Masz brać jakies medykamenty?
Synka gratuluję !
![]()
Przestań wariatko . Wyczerpałam limit pechowców w czerwcówkachTeraz to mnie nastraszyłaś... u nas w poniedziałek nie dało się zbadać. Jutro jadę na kolejne połówkowe... ale mam stresa
![]()
Polek bedzie [emoji23][emoji16]
![]()
Nie napisała że nie chce pokazywać jak się przebijają przez powłoki brzuszne widziałam tylko jak dziecko wyciągają :-)O ja! Serio? Nie mam snapchata i w sumie miałam cc dwa razy wiec niby wiem jak wyglada [emoji6] ale z chęcią bym zobaczyła.
Ale widać było wszystko? W sensie jak cięli itd?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się na zapas. U mnie też jest nisko. Jeszcze do 30tc jest szansa że się podniesie. Musisz się oszczędzać i będzie dobrze.Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..
I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony..![]()
![]()