reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Anulka piękne zdjęcie. Widać fasolkę. Cudna

Anjaa najwyżej bliźniaki, podwójne szczęście [emoji3]

Ja dziś mam wizytę i stresuje się okropnie.....trzymajcie kciuki. Nie wiem czy mój lekarz daje zdjęcia z usg a chciałabym Wam pokazać [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Gaya !
Annjaa dwa zarodki oznaczają bliźniaki? Kiedy wizyta serduszkowa?

svchs65gg8talrm7.png

Podobno tak... :) za tydzień w środę. Będzie 6t4d. Mam nadzieje, że usłyszę <3
A tak w ogóle przepraszam, że się nie przedstawiłam :) Ania, jestem z okolic Olkusza, mam 23 lata, to moja pierwsza ciąża

No to czekamy Madziarra na kolejne dobre wieści [emoji4] oby do czwartku.
Kum u mnie były takie za 25 zeta. Chyba są teraz w gazetce. Znasz ich jakość? Dobre są?

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
Sa dobre. Mialam kilka. Chyba ze beda innej produkcji. Lubie je bo nie wychodza z nich wlosy. Zawsze sprawdzam przy kupowaniu. Raz mialam z neta a inny dostalam na prezent... w ogole sie nadawal dla dzidzi bo wylazily z niego wlosy... A dziecko wszystko do buzi.

Witam nowe ;)

Aanjaa na tym etapie to raczej widzial dwa pecherzyki a nie zarodki?

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Hej dziewczyny,ja mam malo typowych objawow. Najbardziej dokucza mi uczucie pełności żołądka i problem z oddychaniem.Ciężko mi sie jakoś oddycha.Za to 0 mdłości czy wymiotów.Wroniasta i Madireiro co u was?Coś się nie odzywacie....Pozdrowienia dla nowych mamusiek :)

Caixa nie wiem czy mówisz o wzdęciach, ale mam tak samo. Jak mnie wydmie to 5 miesiąc [emoji34] jak nic...Pytałam o to wczoraj gina i powiedział ze to normalne. Kazał zmienić dietę. Odstawiłam chleb razowy, kupiłam kapustę kiszoną i właśnie pije kefir. Oczywiście nie razem z kapustą [emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anulka piekna fasolka!
Witam nowe mamusie :). Ja tez mam jeden kocyk z Biedry i jestem zadowolona.

Jest mi tak wstretnie niedobrze, ze ciezko mi sie zajmowac synkiem :(. Dobrze, ze dzisiaj mama nas odwiedzila, wziela synka na spacer. Niech to sie juz skonczy... nie wyobrazam sobie najblizszych tygodni :/

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry