Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze napewno się podniesie.No jest na przedniej ścianie. Na jednej wizycie pani doktor powiedziała mi że łożysko jest bardzo nisko ale może jeszcze się podnieść. Z tego opisu wnioskuję że jeszcze się nie podniosło ale przodujące nie jest więc puki co ok.
To że jest na przedniej nie znaczy że jest przodujące. Moje jest na tylnej a póki co jest przodujące. Nie martw się tym bo nie masz czym.No jest na przedniej ścianie. Na jednej wizycie pani doktor powiedziała mi że łożysko jest bardzo nisko ale może jeszcze się podnieść. Z tego opisu wnioskuję że jeszcze się nie podniosło ale przodujące nie jest więc puki co ok.
Ja dopiero doczytałem opis i lekarz nic nie powiedział ale napisał: " Łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielenia się, po za ryzykiem przodowania." czyli ze jednak nie podeszło do góry, może się zrobić przodujące czy co... W poprzednich ciążach nie miałam żadnych problemów z łożyskiem.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na badaniu jest dodatkowo wpisane ze zachodzi za szyjke 2,5cm.Ja dopiero doczytałem opis i lekarz nic nie powiedział ale napisał: " Łożysko na przedniej ścianie, bez cech oddzielenia się, po za ryzykiem przodowania." czyli ze jednak nie podeszło do góry, może się zrobić przodujące czy co... W poprzednich ciążach nie miałam żadnych problemów z łożyskiem.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom