Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki i czekam na wieści i zdjęcia!
Mnie denerwuje że jak siedzę a dzidzia kopie to czuję to baaaardzo nisko i nie mogę sobie siedzieć przy kompie np bo to bardzo nie przyjemne. W poprzednich tak nie miałam, ma któraś tak samo?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje! mnie się już każdy pyta czy imię wybrane skoro płeć znana a ja nie mam pojęcia [emoji23]Dzień dobry!
Meldujemy się po USG polowkowymWszystko w najlepszym porządku, wszystkie parametry idealne, nasza zdrowa dziewczynka waży 400 g
Ściskam kciuki za pozostałe dzisiejsze badania Dziewczyny, wracajcie całe w skowronkach z radości jak ja![]()
Rybcia ja miałam to samo[emoji22] Cały dzień się źle czułam[emoji20] Masakra,w przyszłym tygodniu ponowne podejście[emoji21]Nie dałam rady glukozy [emoji26][emoji26][emoji26] pierwszy raz na lajcie poszłam bo u synów to ok raz dwa i po sprawie a tutaj rzygalam żółcią aż się posiusiałam [emoji26][emoji26][emoji26] boli mnie głowa, plecy czuję się jakby czołg mnie przejechał
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki śliczne,zaraz sobie wszystko wezmę[emoji8]
Gratuluję!Dzień dobry!
Meldujemy się po USG polowkowymWszystko w najlepszym porządku, wszystkie parametry idealne, nasza zdrowa dziewczynka waży 400 g
Ściskam kciuki za pozostałe dzisiejsze badania Dziewczyny, wracajcie całe w skowronkach z radości jak ja![]()