Daktyl2016
Fanka BB :)
Zając ja mam tak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze może ci się przydać pod koniec ciąży. Zostaw sobie awaryjnie.Hej. Dziewczyny została mi luteina 100, mam tego 5,5 opakowania. Nie potrzebuje któraś z was?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej. Dziewczyny została mi luteina 100, mam tego 5,5 opakowania. Nie potrzebuje któraś z was?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To okropne juz nic nie pomaga...
![]()
Ja jestem w 27 tc i lekarz już kazał odstawić. Mam pół listka więc w razie czego jest. Szkoda żeby tak leżała może się komuś przydaJeszcze może ci się przydać pod koniec ciąży. Zostaw sobie awaryjnie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no aż takiego dramatu z nim nie mam ale z przyjemnością na tą wizytę też nie idę.Oj u mnie na nfz w przychodni połówkowe robi też taki gbur,dlatego idę prywatnie,chociaż do niego też jestem zapisana,ale raczej zrezygnuje. Moja koleżanka u niego robiła i mówiła,że porażka,zresztą na znanylekarz też ma beznadziejnie opinie... ponoć jak jakaś kobitka się go zapytała o płeć, to on odpowiedział :co za różnica,jak się urodzi i tak może zmienić !!!![]()
Mi na usta najlepiej działa krem Nivea ten zwykły [emoji4] też są mega sucheJa mam strasznie sucha skórę na ustachnic nie pomaga
![]()