Arya88
Fanka BB :)
Bellax przestała pisać po ostatniej małej spince tutaj, podejrzewam, ze to przyczyna dlaczego się nie odzywa.
Omg oby to nie był powód hahaha bo to przecież była zwykła wymiana zdań [emoji15]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bellax przestała pisać po ostatniej małej spince tutaj, podejrzewam, ze to przyczyna dlaczego się nie odzywa.
Uff nadrobilam . ...
Ja już kilka dni temu Bellax wywolywalam i cisza :/ a dziś nawet mi się snila
Jak zwykle nie wiem o jaką spine chodzi
Suelen trzymam kciuki! dobrze, ze jesteś w szpitalu to będą działać na gorąco
Gratuluję wizyt i @Kempu synka!
Jejuuuuu zdjelam rzęsy po ponad 2 latach uzupełniania non stop- teraz to już w ogóle czuję się jak turbo kupa![]()
Ja tez mam mocz idealny ale pani doktor zarzadzila wiec robieJa nie robię posiewu , bo mam mocz idealny [emoji23]
![]()
No bo nie było spiny wg mnie hahahaha ale różnica poglądów, chyba o te badanie na fotelu dyskusja i czytanie ze zrozumieniem [emoji23]
ale mam nadzieję, że nie o to chodzi bo to przecież nie było nic
![]()
Dziewczyny a tak z innej beczki... czy któraś z Was postanowiła nie chrzcić dziecka? Jeśli tak, to czy spotkała Was (lub dziecko) jakaś przykra sytuacja ze strony szkoły/przedszkola/rodziny/społeczeństwa?
cześć. u mnie ok. skończyły mi się ferie, zaczęłam jazdy na prawko, miałam ciężki tydzień w szkole więc nie miałam siły ani ochoty wchodzić na forum. Rozbawiły mnie stwierdzenia że robi się "niemiło", bo tak to wszystkie są ekspertami od wszystkiego a do obrażenia i mówienia że robi się nie miło to pierwsze [emoji23][emoji23] Ja jestem pod tym względem podobna do emkamat, troche ostrzejsza wymiana zdań tyle .
Troche was nocami czytałam. Gratuluję udanych wizyt i wysypu dziewczynek [emoji173]
Seulen trzymam kciuki za pozytywny wynik posiewu i szybkie założenie szwu![]()
![]()