reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ktoś tu ma za dwa dni połówkowe [emoji16] czyżby ja ? ;) tłumacze mojemu dziecku że ma ładnie pokazać kroczek, ciekawe czy posłucha ;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Ktoś tu ma za dwa dni połówkowe [emoji16] czyżby ja ? ;) tłumacze mojemu dziecku że ma ładnie pokazać kroczek, ciekawe czy posłucha ;) ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Śmiej się śmiej ale wczoraj zaczęłam się martwić bo mały się nie ruszał. Gadałam z moim M. na słuchawkach i mówię mu czy mógłby porozmawiać ze swoim synem żeby się ruszył bo się martwię. No i M. mówi spoko połóż słuchawki na brzuszku - tak też zrobiłam i mały się ruszył . Mało prawdopodobne że to od głosu ale od razu się wzruszyłam [emoji39]

w57vyx8dubspq12k.png

p19u9jcg81ehxczt.png
Będziem trzymać kciuki [emoji3]

Kurcze u mnie nie może dojść do pomyłki. Oddałam wszystko co chłopięce, zamówiłam ubranka, materiały... Każę uciąć [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się przed każdym USG zastanawiam czy moje dziewczynki to nadal dziewczynki...Póki co 3 różne osoby obstaja przy dziewczynach. W piątek kolejna wizyta i zobaczymy czy nic się nie zmieniło...
Trzymkajcie dziś za mnie kciuki, czeka mnie ciężko dzień, muszę ogarnąć chatę zrobić obiad i to wszystko do 9 a potem na lotnisko. Mama nadzieję że nie będę musiała czekać 3godzin na samolot jak ostatnio.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Cytowałm cytowalam i cholerka zniknęło w każdym razie nadrobilam was i tak w skrócie też myślę że jak paru lekarzy potwierdzi albo dwóch to raczej pomyłki nie będzie
Też mam na różowo ale to chyba z rozpędzania się
Ja też wizyta we czwartek jupi jupi, USG połówkowe fakt na marnym sprzęcie (w sensie nie 3D) i nawet nie będę pewnie dzidzi widziała
Heda powodzenia dzisiaj

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej[emoji3] jadę do empiku za chwilę, coś upoluje może.
Dziś zmusze małżonka żeby mi ściągnął ciuszki dla malucha że strychu. Mam nadzieję że nie zeżarły ich myszy [emoji19]

Zając na tym etapie na pewno potwierdzi się płeć. Trzymam kciuki [emoji4]

Bellax podobno dzieci już słyszą. Więc może ma taki respekt przed tatusiem [emoji16]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry