Blackandwhite
Aktywna w BB
A Ty w ktorym jesteś tygodniu? O glukozie juz slyszalam same przyjemności podobno [emoji6]To jeszcze troche![]()
Jutro rano idę na glukoze i pobranie krwi , juz sie nie moge doczekać![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A Ty w ktorym jesteś tygodniu? O glukozie juz slyszalam same przyjemności podobno [emoji6]To jeszcze troche![]()
Jutro rano idę na glukoze i pobranie krwi , juz sie nie moge doczekać![]()
23 t i 3 dni na suwaczku maszA Ty w ktorym jesteś tygodniu? O glukozie juz slyszalam same przyjemności podobno [emoji6]
Nie wiem czemu ale nie widze u siebie suwaczka [emoji6] powodzenia!23 t i 3 dni na suwaczku maszBiore jutro cytryne i zobaczymy czy cos da
A tylko mojego:/? bo u mnie sie wyswietlaNie wiem czemu ale nie widze u siebie suwaczka [emoji6] powodzenia!
Wygląda na to ze zadnego nie widzę. Cos u mnie nie tak [emoji6]A tylko mojego:/? bo u mnie sie wyswietla
Nie widać Twojego SasankoA tylko mojego:/? bo u mnie sie wyswietla