Heda
Fanka BB :)
Ja mam dziś wizytę u diabetyka[emoji34] skończy się wcinanie słodki bułeczek.Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()
Powodzenia na wizycie
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam dziś wizytę u diabetyka[emoji34] skończy się wcinanie słodki bułeczek.Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()
Trzymam kciukHej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()
Jestem za[emoji6] Heda trzeba przełożyć słodycze do dolnej szafki [emoji1]No to trzymam kciuki żeby ta dieta była możliwie po jak najniższej linii oporu [emoji6]
![]()

Ja! O 17. To już 25tc ostatnio byłam miesiąc temu i czuje ze dostane ochrzan bo przytyłam od tamtej pory prawie 3kg!Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()
Ja jak juz coś kupuje to ściśle się trzymam swojej listy. Bodziakow moim zdaniem nigdy za dużo wiec spoko ale coś z dłuższym rękawem tez trzeba mieć. Następny zakup? Juz dla mamusi[emoji16]Dzień dobryyJa po termach spałam jak zabita.
Justyna, też analizowałam ciuszki dla małego i ja z kolei mam przeważającą większość bodziaków, jeden raptem kaftanik, pare pajaców (ale rozm.68) i kilka półśpiochów. Muszę racjonalnie do tego podejść i zacząć kupować rzeczy, które są mi naprawde potrzebne. Tak w ogóle zaraz Wam pokaże moje zdobycze na zakupowym wątku![]()
Czytam od kilku dni o II wojnie światowej. Fascynują mnie wyznania byłych więźniów. Któraś z Was mogłaby może polecić interesującą książkę o tej tematyce?![]()