Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Grzesiuk - 5 lat kacetu, to jest trylogia ale nie pamiętam jak się nazywają pozostałe 2.Dzień dobryyJa po termach spałam jak zabita.
Justyna, też analizowałam ciuszki dla małego i ja z kolei mam przeważającą większość bodziaków, jeden raptem kaftanik, pare pajaców (ale rozm.68) i kilka półśpiochów. Muszę racjonalnie do tego podejść i zacząć kupować rzeczy, które są mi naprawde potrzebne. Tak w ogóle zaraz Wam pokaże moje zdobycze na zakupowym wątku![]()
Czytam od kilku dni o II wojnie światowej. Fascynują mnie wyznania byłych więźniów. Któraś z Was mogłaby może polecić interesującą książkę o tej tematyce?![]()
No maluszek już jest bez wątpienia. Mój mąż stwierdził wczoraj że żadne z naszych dzieci tak szybko nie użądzało sobie takich mocnych harców, co to będzie za szogun. A do mnie dociera że ona będzie chciała wyjść [emoji33] no i raczej będzie większa [emoji4]Grzesiuk - 5 lat kacetu, to jest trylogia ale nie pamiętam jak się nazywają pozostałe 2.
Właśnie wczoraj jak leżałam i mały tak mocno kopał i czułam wyraźnie jak się przekreca tam w środku, uświadomiłam sobie że to dziwne mówić że w czerwcu będziemy mieli dwoje dzieci. Już mamy, tylko jedno siedzi sobie w środku.
![]()
Ja! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()
No to chyba całkiem lajtowo [emoji6]Ja już po konsultacji u diabetyka, na razie mam mierzyć cukier i zmaminiać produkty z wysokim IG na te z niskim. I zobaczymy jak to się rozwinie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas już też się przestawilismy i mówimy do brzuszka KlaraWitam znowu w ponury poranek. Heda trzymam kciuki by bułeczki się znalazły w jadłospisie.
Ja żeby sobie humor poprawic bo jakiś kiepski dzisiaj mam to sobie znowu na allegro siadlam i zamówiłam parę ciuszków. Uzmyslowilam sobie ze nie mam kaftanikow albo jakiś bluz letnich. A przy okazji parę koszuleczek i bodosukieneczke. Chyba się przedstawiam z mówienia 'dziecko' na mówienie Emilka [emoji7]
![]()
Smacznego!Ja przed lekarzem a po shoppingu dziecięcym... ale żal nie kupić... kupuje już na za rok na wiosnęniektóre
niedługo zbankrtuje...listu się nie trzymam bo nie mam. Jak mi dojdzie paczka z olx wtedy zrobię i ocenie co mam a co nie
a tymczasem smacznego !
![]()
![]()
Wszystko ugrillowany łosośSmacznego!a z czym w środku masz futomaki?
A nigiri dosmażyli? [emoji14]
Ja w weekendy chodzę na sushi z mamą, ale zazwyczaj ja jem zupę pho a mama klasyczne surowe zestawyczekam na lipiec, od razu lecę na surowego łososia!