reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witam nowe Mamusie :)
Wpisujcie się Kochane do tabelki

svchs65gg8talrm7.png

Cześć Mamusie [emoji8] Kurcze, Wy tu lada chwila macie wizyty, a mój lekarz przyjmie mnie dopiero 27.10 [emoji53] Chyba jutro zadzwonię do mojego poprzedniego gina i umówię się prywatnie na samo usg [emoji12] Już nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć Kruszynkę [emoji178][emoji7]

hchy3e3kvlp643ll.png

Ja sie dopisze do tabelki jak juz lekarz mi określi termin :)
Btw sprawdzalam czy sie tutaj ten wątek nie pojawia i nie było :D dopiero po nadrobieniu zaleglosci wiem, ze był w innym miejscu i w koncu został przeniesiony - super ! :)

Hej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. :) Ale pecherzyk widzialam :):) i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo :) A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!

Właśnie zaczęłam się zastanawiać czy w czwartek będzie widać serduszko? Jak nie będzie to umówię się na kolejną wizytę za tydzień po za tym mam kilka pytań no i lekarz który przepisał mi luteine prosił żeby jak najszybciej zkonsultowac się z ginekologiem.

reklama
Hej Dziewczyny! Chcialabym sie do Was przylaczyc. Ostatnia @ mialam 27.08. Tydzien temu test pokazal 2 kreseczki. Nie wytrzymalam i poszlam na usg w tamtym tyg. poprosu nie moglam uwiezyc. Widzialam pecherzyk ale serduszka jeszcze nie bylo to byl 5 tyg. wiec nic dziwnego. :) Ale pecherzyk widzialam :):) i teraz czekam. Czekanie jest najgorsze. z tego co wyliczylam termin mam na 3 czerwca. i jestem w 6 tyg ciazy. ale dokladnie bede wiedziala dopiero po wizycie u lekarza. Ciesze sie bardzo tylko ciagle mam obawy czy to aby na pewno sie udalo :) A i oczywiscie gratuluje Wam wszytkim Dziewczynki!!!!!
Masz taki sam termin ostatniej @ co ja! Witaj ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry