Suelen
Fanka BB :)
Jak leze jest ok, ja chwile poruszam sie to tragedia. Pytalam lekarza, podobno tak moze byc, bo musieli mnie mocno ponaciagac, a przy okazji Ula (ta z lewej) jest miednicowo i bardzo nisko.
Odliczam tygodnie, jeszcze tylko 13

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak leze jest ok, ja chwile poruszam sie to tragedia. Pytalam lekarza, podobno tak moze byc, bo musieli mnie mocno ponaciagac, a przy okazji Ula (ta z lewej) jest miednicowo i bardzo nisko.

Jak zostanie miednicowo jedna to cc..Suelen...pewnie, ze moze bolec przy chodzeniu. Miałaś króciutka szyjkę wiec tym bardziej. Obyś szybko się przyzwyczaiła i żadnych innych dolegliwości juz nie było.
Ty masz 13, my 15-19tc jeszcze[emoji12]
A masz juz termin cesarki ewentualnej?
No właśnie, i c ze przy bliźniaka jest możliwy naturalny czy raczej lekarze wybierają cesarkę?
![]()

Najlepiej robić 24-28 więc spokojnie ;-)Ja jeszcze tez nie robie a mam wizytę 8marca...pewnie dopiero na nastepna wizytę mi zleci czyli za 6 tygoni..a to juz bedzie .... ok.27/28tydz..... to juz nie za późno????
![]()
Jesli dotrwam to planuja na 24 maja.Suelen...pewnie, ze moze bolec przy chodzeniu. Miałaś króciutka szyjkę wiec tym bardziej. Obyś szybko się przyzwyczaiła i żadnych innych dolegliwości juz nie było.
Ty masz 13, my 15-19tc jeszcze[emoji12]
A masz juz termin cesarki ewentualnej?
No właśnie, i c ze przy bliźniaka jest możliwy naturalny czy raczej lekarze wybierają cesarkę?
![]()

Trzymamy kciuki za ciebie Suelen. U mnie tez corka tak sie ułożyła ze kopie mnie po pecherzu caly czas. Kurcze niedawno sie poznawałyśmy a juz niedlugo czas sie bedzie zegnac.