Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mój suwaczek też nie idzie do przodu [emoji53]Malinka jest cos takiego jak plamienie implantacyjne.u nie ktorych wieksze.
Mi apka przestala odliczac dni.5tc to ja mialam w sobote...
Witajcie nowe dziewczyny!!
Chyba wybiore sie na bete bo dostaje schizy...
![]()
![]()
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
U mnie w pierwszej ciąży lekarz drugie usg zrobił w 8 tygodniu, bo w 6 jeszcze nie było serduszka :-) Teraz sama poczekam jeszcze ze 2 tygodnie z usg, chociaż już nie mogę się doczekaćWitam nowe kolezanki, rozgosccie sie
Malinka123 a co sie stalo, ze musialas lezec? Historia moze sie powtorzyc? Ja w pierwszej ciazy musialam sporo sie oszczedzac i duzo lezec gdzies od 22 tyg. Mam wielka nadzieje, ze tym razem tak nie bedzie, bo wiadomo przy 1,5 dziecku ciezko...
Kurcze i ciagle jakos mi wypada z glowy zeby sie umowic do gina i przypominam sobie np o tej godzinie co teraz[emoji14] kiedy jest juz duza szansa na zobaczenie serduszka? W skonczonym 7 tyg?

Ja też miałam delikatne plamienie kilka dni po owulacji... Myślę że to był moment zagnieżdżania się komórki, bo i ból brzucha też wtedy czułam przez kilka godzin... :-)Anika84 bete zrobie jak tylko ponownie ukarzą mi sie II kreseczki na tescie . tylko wlasnie obawiam sie o te dziwne plamienia nie wiem sama jak to nazwac.