reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz czekam na wizyte u mojej pani doktor. Powiem jej o tej kosci. Pewnie mnie opierdzieli za obcasy , za siedzenie w pracy... o nieeee jeszcze mi da zwolnienie ! ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
No to po wizycie i usg..moje dziecko jest uparte a w polaczeniu z moim tluszczykiem i mega zrostami na macicy to nielada wyzwanie by wszystko pomierzyc..ale to co sie udalo zobaczyc pieknie miesci sie w swoim przedziale wiekowym i sie dobrze rozwija..serduszko cale do sprawdzenia jeszcze jest..smial sie gin ze najlepiej widac bicepsa..serio reka jak dzwon [emoji38][emoji38]

Założyłam (B wcisnął mi je na nogi) te rajstopy na żylaki i powiem szczerze są mega [emoji3] dobre mi koleżanka przyniosła że szpitala ale pewnie te z apteki są podobne

34bwdqk3xt29egh4.png

Dziewczyny z plamieniami oszczędzajcie się. Wiem jakiego stresa moze to napędzić. Ja w pt przed wejściem do ginekologa w toalecie zobaczyłam taką plamkę i o mało zawału nie dostałam. Przypomniałam sobie jednak, ze tuż przed wizytą się tam goliłam i pewnie się zacięłam. Test papieru toaletowego to potwierdził.
Odpoczywajcie ile się da a nawet więcej.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Dziewczyny z plamieniami oszczędzajcie się. Wiem jakiego stresa moze to napędzić. Ja w pt przed wejściem do ginekologa w toalecie zobaczyłam taką plamkę i o mało zawału nie dostałam. Przypomniałam sobie jednak, ze tuż przed wizytą się tam goliłam i pewnie się zacięłam. Test papieru toaletowego to potwierdził.
Odpoczywajcie ile się da a nawet więcej.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Oj tak. Ja sie zacinam przy goleniu regularnie wiec juz parokrotnie sie stresu najadlam... [emoji44]

p19u9jcg81ehxczt.png

Bellax jak brzuch twardnieje i czujesz krzyż to są skurcze. Najpewniej te przygotowujące, trzymam kciuki by nie działały na szyjke!

Sporo nas jutro wizytuje, ja o 15:40 planowo

7u223e3kwboc3bjp.png

Założyłam (B wcisnął mi je na nogi) te rajstopy na żylaki i powiem szczerze są mega [emoji3] dobre mi koleżanka przyniosła że szpitala ale pewnie te z apteki są podobne

34bwdqk3xt29egh4.png
Można samemu je kupić w aptece czy powinno się iść najpierw do lekarza, żeby powiedział jakie kupić? Muszę sobie takie sprawić.

reklama
Ja juz w domu po wizycie. Pani doktor zadowolona, szyjka dluga zamknieta. Podejrzalysmy mala, serducho bije, posluchalysmy :) spojrzala na opis usg powiedziala ze dziecko,,raczej bedzie z tycj dlugonogich " ( nie bedzie kaczakiem ;) )
Waze 63.5 . Wychodzi na to ze w msc przybylo mi 2 kg... powiedziala ze dobrze. Ale ja jestem w szoku nigdy tyle nie wazylam. Ja wiem ze wody, dziecko te pol kilo ;) ze krew... ;) mam skierowanie na pod koniec marca na glukoze, na przeciwciala i na poczatku kwietnia bede miala zastrzyk z immunoglobuliny. I takie to o rewelacje :)
A az sie wzruszylam bo pokazala mi ja na usg. I przypomnialam sobie jak w listopadzie, grudniu pokazywala mi tylko taka mala plamke i szukalysmy raczek, nozek itp a teraz taaaakie duze ,,krówsko" ;) przekochane :) :*

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry