Aleksandrax
Fanka BB :)
U mnie palpacyjnie było wszystko super, a na usg niespodzianka bo od środka niedomyka. Więc myślę że jak jest możliwość to warto.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie czytałam i zaczęłam się zastanawiać czy mojego też tknie w końcu rzeby zbadać [emoji16]Też wczoraj pierwszy raz miałam na fotelu ,więc i może Ciebie zbada[emoji6]
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
To racja. Moj lekarz na kazdej wizycie mnie wazy, mierzy cisnienie, bada na fotelu szyjke i brzuch i robi jakies dziwne wymazy, mam usg - na starym sprzecie ale podgladamy serduszko. Ale kazdy lekarz jest inny i ma swoje zasady przyjmowaniaByła już kiedyś "gównoburza" na ten temat. więc zostawmy go w spokoju. Ja też uważam że powinno się badać i nie musiałam się o nic lekarza prosić, bo co wizyta ewentualnie co dwie ( czasami mam co dwa tygodnie) mam mierzoną szyjke. Zazwyczaj robi to ręcznie bo sprawdza rozwarcie, przez usg badała mi ze 3 razy ale jeśli nie widzi takiej potrzeby to spoko. ważne że długa i "zamknięta".
Ale każda z nas ma lekarza i niech on jej te ciążę prowadzi, jeśli coś komuś nie odpowiada to przecież można go zmienić![]()
![]()
Ja tez mam cisnienie i wage oraz badanie na fotelu plus spr ilosci wod i serduszka zawsze..To racja. Moj lekarz na kazdej wizycie mnie wazy, mierzy cisnienie, bada na fotelu szyjke i brzuch i robi jakies dziwne wymazy, mam usg - na starym sprzecie ale podgladamy serduszko. Ale kazdy lekarz jest inny i ma swoje zasady przyjmowania
![]()

To nie bedzie sprawa gin a dentysty..myj sobie dobra pasta na dziasla np meridolem po kazdym jedzeniu i smaruj czyms a powinno zejsc w ciagu 3 dni..jak nie bedzie poprawy to do dentystyTu na nfz to oni Ci łaskę robią że przyjmują i nie daj boże powiedzieć im co mają robić [emoji23]
A mam do was pytanko. Miałam usuwany kamień z zębów i dziąsła krwawiły i myślę że w jednym miejscu zrobił się stan zapalny. Poprawia i nie zaciekawie to wygląda. Myślicie żeby zawracać głowę tym ginowi czy smarować jakimś dezaftanmed czy coś w tym stylu?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Tu na nfz to oni Ci łaskę robią że przyjmują i nie daj boże powiedzieć im co mają robić [emoji23]
A mam do was pytanko. Miałam usuwany kamień z zębów i dziąsła krwawiły i myślę że w jednym miejscu zrobił się stan zapalny. Poprawia i nie zaciekawie to wygląda. Myślicie żeby zawracać głowę tym ginowi czy smarować jakimś dezaftanmed czy coś w tym stylu?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam taka sytuację z festynu w parkuPojadę teraz czymś mocno plytkim i infantylnym ale wczoraj mijalam dwie świeżo upieczone matki- od razu powiedziałam do koleżanki, ze jak będę w takim stanie to ma mnie pie*****ac w łeb. bardziej zaniedbane niż nie wiem 70 letnie babcie, którym "już nie zalezy" :/