reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Czy i Wam ostatnio wystarcza pare godzin snu ? Ja zawsze musialam przespac te 8 godzin a na poczatku ciazy to moglam spac csly czas. A tera od soboty wstaje 5 rano, chodze spac przed polnoca i jesten pelna zycia i energii

p19u9jcg81ehxczt.png

Czy i Wam ostatnio wystarcza pare godzin snu ? Ja zawsze musialam przespac te 8 godzin a na poczatku ciazy to moglam spac csly czas. A tera od soboty wstaje 5 rano, chodze spac przed polnoca i jesten pelna zycia i energii

p19u9jcg81ehxczt.png
Zając zazdroszczę. U mnie odwrotnie. Nie mogę spać, chociaż bardzo bym chciała. Codziennie chodzę niewyspana.

Ja dzis mam dzien spiocha...caly czas bym spala, wstalam odprowadzilam mlodego do przedszkola zjadlam sniadanie i padlam tak ze obudzilam sie dopiero o 12 ... Szok...

Slabo sie dzis czuje...lapie cholerne zadyszki i mam wrazenie ze brzuch mam az pod zebami tak wysoko ze pluca nie daja rady wziac powietrza....uffff....zaczynaja sie uroki 3 trymestru....

To sobie ponarzekalam...

Witam nowe mamusie....

c55f3e3kq403a9og.png

p19u9jcg81ehxczt.png
Jak by to babki powiedziały ,wyśpij się na zapas [emoji14]
Ja ciągle jestem śpiąca i wogle nic mi się nie chce:)

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Kurde mnie też to spojenie boli, ale mam wrażenie że to wina tego leżenia. Mięśnie nie przyzwyczajone i jak wstaje to boli. Jutro mam już wizytę więc zobaczymy co gin powie. Mam nadzieję ze wszytko ok i pozwoli mi się więcej ruszać, bo mięśnie mi zanikna i nie będę miała siły rodzic [emoji14]
Waga też zaczęła przyspieszać, jak w 20t było 1,5kg na plusie tak teraz już 4,5 :O
Ta krzywa sobie zrobiłam własną jak radziliscie i wygląda ok. 95-120-100 więc liczę ze mi już odpuści ta glukoze.
A mąż tak ogarnia, że jak otworzyłam dzisiaj suszarkę na naczynia to miało mnie pokrywka nie zabiła, upchane jakby w tetrisa grał.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry