reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Efta super, już widzę sapiacych czekających w kolejce. Póki mogę to stoję. Jak nie będę mogła mąż będzie łazil sam.

Ludzie w tych czasach to nawet umierającemu nie ustąpią. Mnie by było wstyd mieć pretensje do ciężarnej lub do osoby naprawdę bardzo chorej o to,że poprosiła o pierwszeństwo.
Osobiście jadę na zakupy wtedy kiedy dobrze się czuję i mogę stać w kolejce bo wiem,że ciąży i tak nikt "nie zauważy",ale chodziło mi o szybsze przyjmowanie do specjalistów(bez czkania kilka miesięcy) np do kardiologa. Przecież nie każdego stać by sobie iść do specjalisty prywatnie,nie mówiąc o leczeniu,a przecież z przypadłościami ciążowymi nie wolno zwlekać

Mały mnie tak kopie a mnie boli sam dół podbrzusza, nie wiem o co chodzi, często chodzę siku, ale też dużo pije. Mamy które miały zapalenie pęcherza jakie miałyscie objawy??
To częste chodzenie a leci klika kropli, takie uczucie jakbyś sikała szpilkami [emoji22] mi pomagały nasiadówki i furagin Ale nie wiem czy w ciąży wolno

16udskjopmtfyunf.png

A mnie znowu zlapal bol pepka ;/ kurde, a jakos super nie dzwigalam. Tylko troche zakupow i potem mokre prawnie... dobrze, ze we wt w koncu wizyta to zapytam o to. Bo martwie sie ze to jakas przepuklina, albo rozstep mm prostego brzucha :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Kurde ale narzekamy.... Ja też pogderam. Pęknął mi chyba hemoroid bo polała się krew[emoji43]
Zrobiły mi się małe po porodzie ale potem jakoś zniknęły, a teraz już w ciąży.... Muszę to cholerstwo wyleczyć bo po porodzie to będzie masakra [emoji19]

thgfikgneziy9g6d.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry