milena1706
Fanka BB :)
Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w 25 tygodniu. Byłam na usg i moja Marcelinka waży już 650 gram. Jak myślicie to jest dużo jak na 25 tydzień. Boję się że jak będzie duża to będzie poród trudny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w 25 tygodniu. Byłam na usg i moja Marcelinka waży już 650 gram. Jak myślicie to jest dużo jak na 25 tydzień. Boję się że jak będzie duża to będzie poród trudny
dużo? mój w 26+1 ważył 1100g... ide w czwartek na kolejne usg i boje się ile ten mój mały słoń waży teraz w 29tygodniu [emoji23]Pamiętacie ile wasze dzieciaczki ważyły w 25 tygodniu. Byłam na usg i moja Marcelinka waży już 650 gram. Jak myślicie to jest dużo jak na 25 tydzień. Boję się że jak będzie duża to będzie poród trudny
dużo magnezuDziewczyny przypomnijcie co na skurcze lydek,juz 3 noc mnie lapia[emoji31]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dużo magnezu
![]()
Uwielbiam lekarstwo w postaci czekolady
A m od paru dni rano zaraz po przbudzeniu twardnieje brzuch. Nie jest to bolesne i nie powtarza sie w ciagu dnia ale jak sie rano przekrecam z boku na plecy to jest twardy jak kamien. Chwila i mija. Co to moze byc ?
![]()