Kacprysiowo
Moderatorka
Majka ja miałam cc i wydaje mi się że nie jest taka straszna.
Wionatq biedaku Ty!
Wionatq biedaku Ty!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję..
Moze oni myślą że w szpitalu to snu nie potrzeba i cały czas sobie siedzimy żeby ich słuchać. Ja rozumiem że przychodzą wczesnie do pracy albo noc cała muszę siedzieć ale po co tak głośno to pokazywać i akcentowac się krzykami..Ja jak w kwietniu na ginekologii leżałam to miałam ochotę walnąć w ryja księdza który jak wchodzil na salę to chyba czuł się jak na ambonie bo na cały głos "szczęść Boże" ze wszystkie dosłownie na baczność wstawałyśmy. A później się zmądrzyłam i na noc zatyczki w uczy i miałam go w dupie rano.bo go nie slyszalam.
![]()
To akurat mi nie przeszkadza ale zależy też w jaki sposób to robi. Są takie co cicho wchodzą i szepcza żeby Cię nie wybudzić w takim amoku a ta w nocy normalnie bach drzwi bach światło najważniejsze jakie jest cała oświetlona sala jeszcze podchodzi to krzyk że przyszła sprawdzić to to i to. No fajnie ale po co taka głośno?Jak ja lezalam przed porodem w szpitalu to u nas co dwie godziny chodzily polozne, nawet w nocy i sprawdzaly tetno dzieci![]()
Przechodziłam taki ból przed wczoraj i jak z nieba spadło mi gorące mleko z sokiem malinowy dosłownie jak ręką objął więc spróbuj coś napewno zlagodzi [emoji5][emoji6]Od 3 dni jestem znów przeziebiona ale dziś to już na maxa. Nie chce iść do lekarza bo znów mi da leki a ja już ich brałam w ciąży za dużo. Pije stodal, biore wit. C i psikam tamtum verde. Mam też tabletki *spam* na gardło ale nie działają. Jakiś domowy sposób na nieziemski ból gardła ?
![]()