Seite
Fanka BB :)
To jeszcze do mnie proszęZawijam kiece i lecę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To jeszcze do mnie proszęZawijam kiece i lecę![]()
Starsza ma 5 lat, a młodsza na początku marca miała drugie urodziny.Seite jak jak duże macie dziewczynki??
Saulen dbaj o siebie!! Chcesz podrzuć mi to prasowanie to Ci wyprasuje
Juz teraz jestSeite czyli będzie wesoło :-)
A bo byliśmy w sklepie i wybraliśmy komode do sypialni pod telewizor i jest piękna a szafę będziemy musieli wziąć nie taka do końca jak mi się podoba no ale jest o połowę tańsza a trzeba będzie kupić jeszcze łużeczko, cos na ubranka dla małej, wózek, kosmetyki i nie wiem czy się do porodu wyrobimy. Jakoś tą pogoń i chęć posiadania dóbr materialnych mnie przytłacza. Oglądaliśmy też łużeczka, wózki chyba za dużo na raz. No ale jak zacznę układać żeczy w sypialni to pewnie mi się poprawi a usmy miesiąc zacznę na łóżku a nie rogówceStarsza ma 5 lat, a młodsza na początku marca miała drugie urodziny.
Majka czemu miałaś doła?
Rozumiem Cię. Ostatnio musiałam dzieciakom kupić buty i kurtki, a i nowe łóżko by im się przydało. Nie wspominając o rzeczach dla dzidziusia. A wszystko kosztuje...A bo byliśmy w sklepie i wybraliśmy komode do sypialni pod telewizor i jest piękna a szafę będziemy musieli wziąć nie taka do końca jak mi się podoba no ale jest o połowę tańsza a trzeba będzie kupić jeszcze łużeczko, cos na ubranka dla małej, wózek, kosmetyki i nie wiem czy się do porodu wyrobimy. Jakoś tą pogoń i chęć posiadania dóbr materialnych mnie przytłacza. Oglądaliśmy też łużeczka, wózki chyba za dużo na raz. No ale jak zacznę układać żeczy w sypialni to pewnie mi się poprawi a usmy miesiąc zacznę na łóżku a nie rogówce
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom